Benim neden onaylanmadı hala
Gate.io 5$ Sosyal Görev + 20$ Arkadaş Davet Bonusu
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-
-
Yorum
-
1000 dolar kaldıraçlı işlem yapmak gerekiyor hocam 20 dolar için 100 dolar atıp 10x kaldıraç açıp pozisyonu hemen kapayarak tamamlanabilir -
blackmagic , üye olduğum için olan 20 dolardan mı bahsediyoruz? yoksa ref olup kazandığımız 20 dolardan mı?
kısacası sadece üye olursak, kyc yaptıktan sonra 20 dolar alabiliyor muyuz? ben tam anlamadım
-
-
blackmagic
hocam ben şimdi uye olup kyc yaptığım için 20 usd alabilecek miyim kafam çok karıştı?
artı birde ref olduğum kişilerden alabilecek miyim? sanırım patlayan kısım burası oldu doğru mudur?Yorum
-
ablackmagic
hocam ben şimdi uye olup kyc yaptığım için 20 usd alabilecek miyim kafam çok karıştı?
artı birde ref olduğum kişilerden alabilecek miyim? sanırım patlayan kısım burası oldu doğru mudur?
bu arada 20 dolar free bet gibi sanırım. 20 doları kaldıraça koyacaksın karını alabiliyorsun. atıyorum 20 doları 10 kat kaldıraca koydun %10 kar alırsan 20 dolar kar etmiş olursun parayı çekersin.Yorum
-
20 dolae alabilir miyiz şimdi üye olsak ? Twitter ve telegram kullanmıyorum bu notu da düşeyim. Sadece hesap açıp kyc yapınca 20 yi alır miyiz ?Yorum
-
Bende 10 gündür onaylı hesap ama gelen giden yok
rainturk te üç gün önce mail attı yoğunluk var diye onlarda 200 TL yatırmadi dahaYorum
Yorum