Ben bu bitciyi neden satamiyor ya da nakite ceviremiyorum.satis emri verdim.hesap yine sıfır
Yeniden Herkese 100 Lira Nakit Para Anında Çekim - Bitci Borsası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-
Biraz farklı ama Bitciden ilk tokenimizi de alalım bakalım:
İnci sözlük, Bitci Borsası ile İnci Token çıkarılması için anlaşma sağladı.
Her ön satıştan 2-3 kat kâr gelse yeter.En son EndoplazmikBirKulum tarafından düzenlendi; 17 - 10 - 21, 02 : 03.Yorum
-
Şuan Türkiye de en iyi hizmeti veren bunlar ve dünya çapında iş yapıyorlar. Brezilya, İspanya, Uruguay, Peru milli takımları ile anlaşıp fan tokenlerini yaptılar. Demem o ki yerli yabancı onca futbol kulübü bunları beğenmiş ve bunlara saydığım ülkerin milli takimlarida dahil.Yorum
-
Oncelikle bilgilendirme yapip faydalanmamizi saglayan arkadasa tesekkurler. Dun hesap onayi icin gerekli belgeleri yuklemistim bugun sabah hesap onaylanmis hatta ardindan bitci bakiyesi de eklenmis. TL ye cevirip banka hesabima gonderdim ama yaklasik 2 saattir falan onay bekliyor seklinde kaldi. Bankaya ceken arkadaslar oldu mu ortalama kac saate geliyor hesaba?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiYorum
-
Ben de az önce verilen refesans ile üye oldum belgeleri yükledim. Bakalım sonucu paylaşırım ben de diğer arkadaşlar gibi.Yorum
-
-
-
Ben hesap açtım ama belgeleri onaylamadilar. En az bir tanesi diyor açıklamada. Ulan zaten en az bir tanesidir kabul edilmeyen ama hangisi onu söylemiyorlar. Velhasıl o şekilde bıraktım onaylanmadan.Yorum
Yorum