Ben de ilk onaylananlardan sayılırım bana da yatmamış. 250.000 adet dağıtacaklarına inanmıyorum. Bence rastgele kafalarındaki adet kadar dağıtıp bitti diye açıklama yapacaklar.
Yeniden Herkese 100 Lira Nakit Para Anında Çekim - Bitci Borsası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Ben saat 00:15 de yaptım şimdi 2-3 saatte 250 bin kişi mi üye olmuş olacak,böyle saçmalık olur mu ? Beklerseniz herkes'e yatar.Yorum
-
Medyayı takip etme, haberlere hiç bakma seni kandırıyorlar. Gerçekte Dünyaya iyilik hakim, dünyada yaşayan insanların büyük çoğunluğu iyi insanlardan oluşuyor.Yorum
-
EndoplazmikBirKulum Paylaşım için teşekkürler hocam banada eklenmiş anında değeri düşmüş 98 tl görünüyor.Yorum
-
-
Yorum
-
Yorum
-
gokhan84 öyle bişey yok. Bu bilgiyi nereden alıyorsunuz? Kampanya, Bitci bitti diyene kadar devam ediyor bir ay geçerli.
-
Satış emrini 24-48 saatliğine iptal etmişler herkes satıyor değeri de düşmeye başladı diye muhtemelen peki endoplazmikretukulum kardeşim sana birbsorum olacak .Bu bitciyi bbaska bir borsaya bitci olarak gondersek oradan satış yapıp başka bir coine cebirsel vs mümkün muYorum
-
Satış emrini 24-48 saatliğine iptal etmişler herkes satıyor değeri de düşmeye başladı diye muhtemelen peki endoplazmikretukulum kardeşim sana birbsorum olacak .Bu bitciyi bbaska bir borsaya bitci olarak gondersek oradan satış yapıp başka bir coine cebirsel vs mümkün muYorum
Yorum