Yeniden Herkese 100 Lira Nakit Para Anında Çekim - Bitci Borsası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-
Bitci.com
Adı soyadı
13.10.2021
Beyaz kağıda bunları yazıp selfie çekeceksiniz. Belge işlemini yaparken uygulamayı indirip yapmanız tavsiye edilir. Telefon kamerasına bağlanır daha hızlı işlem yaparsınız.En son EndoplazmikBirKulum tarafından düzenlendi; 13 - 10 - 21, 23 : 00.Yorum
-
Açıklamada bitci devredilemez,satılamaz diyor acaba bu ne anlama geliyor.
Kazanılan hediye, kampanyaya katılan bitci.com hesabında bilgileri bulunan kişiye aittir. Başka kişilere devredilemez, satılamaz ya da başka bir şekilde kullanılamaz.Yorum
-
Hesabını başkasına satmak gibi düşün neden böyle bir saçmalık yapacaksak.
Yanlış anlama ama dikkat ediyorumda sen herşeyin altında bir bit yeniğimi ne diyorlar ondan ariyosun bence her konuda rahat ol, böyle daha ferah.Yorum
-
Yukarda açıklamayı kesip yazmışsın durduk yere benide korkuttun ya hayır neden kesiyon
Hesabını başkasına satmak gibi düşün neden böyle bir saçmalık yapacaksak.
Yanlış anlama ama dikkat ediyorumda sen herşeyin altında bir bit yeniğimi ne diyorlar ondan ariyosun bence her konuda rahat ol, böyle daha ferah.Yorum
-
Yorum
-
Yorum
-
belgeleri yüklüyorum, onaylıyorum, hesabınız belge yükleme işlemi tamamlanmıştır yazıyor, ama birde hata yazıor, yine belge yükleme sayfası acılıyorYorum
-
-
-
Bu ne hız ya daha benimki onaylanmadı. Benim onaylama sebebim 100 TL değil, artık yatırım yapıp fan token ön satislarina katılacağım.
100 TL yatmadı diye adamları darlamayin arkadaşlar, hiç sorun olmaz merak etmeyin yarın yatar.Yorum
-
Yorum
Yorum