Varlıklara girince alt tarafta hangi coinde ne kadar olduğu görünür hocam. Onuda dönüştürme kısmından ltcye çevirebilirsiniiz.
Herkese 286 Lira Hediye Yeni Üyelerde Alıyor Hemen Çekim
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk mesajda dönüştürmenin nasıl yapıldığını EndoplazmikBirKulum hocam ayrıntılı anlatmış. Bu şekilde hepsini tek coin altında toplayabilirsiniz.Yorum
-
İlk mesajda dönüştürmenin nasıl yapıldığını EndoplazmikBirKulum hocam ayrıntılı anlatmış. Bu şekilde hepsini tek coin altında toplayabilirsiniz.Yorum
-
akrep6565 ben hala bekliyorum.paribudaki adresi kopy paste yapıp oraya yapıştırdım yanlış gitme olasılığı varmı sence?Yorum
-
Mesaj kasmak için cevabını bildiğin sorular sormak yerine forimdakilere faydalı şeyler yazabilirsin, hem böylece insanları bezdirmemiş olursun. -
Beni yanlış anlamışsınız EndoplazmikBirKulum mesaj kasma gibi bir düşüncem yok forumda yeniyim.
-
-
-
Yorum
-
Üye oldum istedikleri belgeleri yükledim mail geldi hesabınızı doğruladık diye ödülü almak için linke tıkladığımda uygulama üzerinden girince yeniden fotoğraf belge yükleyin sayfası çıkıyor tarayıcı üzerinden girince kredi kartı istiyor daha önce yapanlar bilgi verebilir mi bu aşamada ne yapıyım bekleyim miYorum
-
-
Yorum
-
Yorum