İlk üye olanlardanım umudumu yitirmistim sonunda dün gece açıldı. Ne denesem olmamıştı. Gece geçmişi çerezleri temizledim, siteye girerken sms gönderiyorlarya o sırada bu cihazdan 30 gün şifre isteme seçeneğini de işaretledim, mailime bi kod gönderdiler cihazımı onaylamış oldum. Siteye girdiğimde testler açılmıştı ama bunu yaptığım için mi oldu bilmiyorum çünkü en son gün içinde bakmıştım. Siz de bi deneyin olmazsa da sadece bekleyin 3 hafta sonra açıldı bende.
Herkese 286 Lira Hediye Yeni Üyelerde Alıyor Hemen Çekim
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
benim 3 hafta sonra az önce açıĺdı testler.
herhangi bir extra işlem yapmadım.
ara ara kontrol ediyordum.
konuyu açan arkadaşa tşkler.
testleri çözdüm islemleri yaptım.
paribudaki xml adresime gönderim yaptım, fakat yansımadı. memo yazın diyordu bende sadece memo yazdım. zaten xml adresini kabul etmiyordu.
acaba burada mi bir yanlişlik yaptım.
gelmesi biraz zaman mı alıyor beklemelemiyim.Yorum
-
Sayın site sahibi derhal arkadaşların ödemesinin yapın aksi takdirde kuruş deposit yapmam borsanıza!Yorum
-
Yorum
-
Bu promosyon teklifi (“Teklif”) Coinbase, Inc. (“Coinbase”) tarafından sağlanmaktadır ve yalnızca 50 Amerika Birleşik Devletleri (Hawaii hariç), Washington DC, Kanada (Quebec hariç) ve Amerika Birleşik Devletleri'nde bulunan Uygun Mevcut Müşteriler için geçerlidir. 18 yaşında veya daha büyük olan Birleşik Krallık.
-
-
Yorum
-
Yorum