4 yıllık hesabım var bir ben alamadım sanırım şu ödülleri
Herkese 286 Lira Hediye Yeni Üyelerde Alıyor Hemen Çekim
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
beyler yeniden bir sekılde deneyın yemın ederim beni kanser eden insanlar aldı benim iş yerinde. dediğime pişman oldum adamlara, her adımı sordular hep ve aldılar. kimisi 6 gun sonra kımısı 8 gun sonra bı sekılde aldı. bugun en son biri aldı 258 TL gecmıs hesabına 284 değil yalnız ama diyor. Be aq cocugu kuru ben mi ayarlıyorum dicektim ama sustum : )Yorum
-
Yorum
-
-
beyler yeniden bir sekılde deneyın yemın ederim beni kanser eden insanlar aldı benim iş yerinde. dediğime pişman oldum adamlara, her adımı sordular hep ve aldılar. kimisi 6 gun sonra kımısı 8 gun sonra bı sekılde aldı. bugun en son biri aldı 258 TL gecmıs hesabına 284 değil yalnız ama diyor. Be aq cocugu kuru ben mi ayarlıyorum dicektim ama sustum : )Yorum
-
2gün önce kimlik doğrulamıştım uygulamada sürekli fotoğraf istiyordu mobilden girince testleri çözdürdü.Megapariye attım henüz geçmedi ama teşekkür ederim arkadaşa.Yorum
-
Forumda herkese aldıracam bu ödülleri Quizleri açılmayanlar bunu denesin: Mobil internet ile uygulanmadan girin öncesinde telefonu bir defa uçak moduna alın ip değişsin. Sonra tekrar quiz sayfasına girin belgelerinizi gönderin 3 gün bekleyin. Sizin durumunuzda olup bunu deneyen iki arkadaşın ödülleri aldığını az önce öğrendim. İkiside 2 günde açılmış. Defalarca aynı ip den belge gönderirseniz sizi çoklu üyelik olarak algılıyor.Yorum
-
Forumda herkese aldıracam bu ödülleri Quizleri açılmayanlar bunu denesin: Mobil internet ile uygulanmadan girin öncesinde telefonu bir defa uçak moduna alın ip değişsin. Sonra tekrar quiz sayfasına girin belgelerinizi gönderin 3 gün bekleyin. Sizin durumunuzda olup bunu deneyen iki arkadaşın ödülleri aldığını az önce öğrendim. İkiside 2 günde açılmış. Defalarca aynı ip den belge gönderirseniz sizi çoklu üyelik olarak algılıyor.
Ben 20 günü geçti hala bekliyorum beyfendi ilgilenirmisiniz lütfen, 3 kez belge yükledim. Onaylandı gözüküyor am onaylandı maili gelmedi ve testler ilk günden beri gözüküyor bende ama tikladigimda bekleme listesinizdesniz diyor. Bir tek 10 dolarlık stealler testi açılmıştı onu çözmüştüm diğerleri bekleme diyor halaaYorum
-
EndoplazmikBirKulum hocam 100 dolarlik işlem sadece btc için mi geçerli alt coinlerde olur mu 10 dolar almak için tron ile işlem yapsak alirmiyizYorum
-
Konuyu ilk açtığımda herkese yanıt verebiliyordum çünkü zamanım boldu şuan maalesef zaman bulamiyorum. Mesajını gördüm yanıt verecekken çıkmak zorunda kaldım sonra unutmuşum. Benim para kazanmam o kadarda önemli değil, forumdaki arkadaşlar faydalansın yeterlidir benim için.
3 arkadaş yaptı sorunsuz 10 dolarlar karşılıklı geldi ama ilk zamanlar yapan 2 kişiye gelmedi. Nakitle kripto satın al seçeneği ile kredi kartını kullanarak satın alanlara kesin 10 dolar geldiğini söyleyebilirim. Kısaca bu kısmı boş versek daha iyi olabilir..
-
Yorum
-
Ben 20 günü geçti hala bekliyorum beyfendi ilgilenirmisiniz lütfen, 3 kez belge yükledim. Onaylandı gözüküyor am onaylandı maili gelmedi ve testler ilk günden beri gözüküyor bende ama tikladigimda bekleme listesinizdesniz diyor. Bir tek 10 dolarlık stealler testi açılmıştı onu çözmüştüm diğerleri bekleme diyor halaa
Alamayan arkadaşlar neden alamıyor net bilgiye sahip değilim. Bildigimide burada paylaşıyorum.
Yorum
Yorum