1. Seviye ve 2. Seviye doğrulamalar tamamlandıysa belge yükledikçe onaylanmasını geciktiriyorsunuz. Bahsettiğim yerde eksiğiniz yoksa tek yapmanız gereken beklemek ve ara ara kontrol etmek.
Herkese 286 Lira Hediye Yeni Üyelerde Alıyor Hemen Çekim
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-
Ben 1 haftadir bu onaylar yapilmiş bekliyorum tek degisen dersler açiliyor ama ustune basinca yeniden dogrulama istiyor 3 gundur de böyle bekliyorumYorum
-
Yorum
-
İmkansız böyle bişey olması kamu kurumuna evrak vermiyoruz,onaylanmama sebebi yüzünü tam oturtamamış olabilirsin ha taliban ya da işid sakalı ile çektiysen olmayabilirYorum
-
-
Yorum
-
Hepsi açıldı litecoin'e çevirdim onlarıda paribu'ya litecoin olarak attım 24 saat güvenlik olayı çıkmadı enteresan teşekkür ediyorum emeği geçen dostlaraYorum
-
Mevzuderin hepsini br defa yaptım bekledim ilk sayfadaki linklerden birine tıkladım quizler açıldı şaka gibİ bugün 7.gündü -
Ben konu açıldığı zaman yapmıştım fakat belge yüklemeyi bir kaç kez üst üste denedim onaylı hesap. Ama guizler açılmadı henüz açılmadı. İlk sayfadaki 3 cü ve 5 ci linki tıklayınca video açılıyor fakat bekleme listesindesin diyor -
binance varken türkborsalarına atmak tamamen kafaya sıkmaktır geçen gün binance global e trx atmak istedim 100 liralık benden evimi ve arabamı üstüne yap belgesi istedi hemen bankaya çektim tövbe billah daha uğramadım türk borsaları pişmanlıktır bunu zamanla anlayacaksınız....
-
-
Yorum
-
Tabi canim hem uygulamadan hem webden defalarca Mevzuderin -
Hesabı onaylatıp bekleme sırasında diyorsa bekleyin belge yüklemeyin süreç uzuyor tabi şansta önemli lakin 3 günde sıra size geleceğine 1 hafta 10 günde geliyor -
Bana da açılmadı hala bundan sonra da zor.
-
Yorum