Konu altında çokça sorular soruların cevapları da ilk mesaja eklendi.
Herkese 286 Lira Hediye Yeni Üyelerde Alıyor Hemen Çekim
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-
Yorum
-
vaegir3456 Evet ama dediğim gibi verdiği hediye parayla toplam 100 dolarlık ticaret yapmalısınız. Coin al sat yani. -
4 gün içerisinde extra 10 dolar bonus tanimlanir diyor
-
-
-
Eski üyeler faydalanamıyor mu? 8 yıl öncesine ait üyeliğim var, bir bakayım dedim. Verify yokmuş, onu hallettim. ( sanırım hallettim yani ).
Waitlist diyor bazı derslere girmek isteyince, bazılarında ise video açılıyor altta "waitlist. if u eligible we will email u ( joined )" gibi bir şey yazıyor.
Bu arada paylaşım için teşekkürler.Yorum
-
Hesabınız doğrulandı diyor fakat ödül quizlerine gelince hesabı doğrula diyor hala anlamadım , tek aklıma gelen şey acaba eski kimlik olduğu için kabul etmiyor olabilir mi? Eski kimlikle onay alıp ödülleri alan oldu mu arkadaşlar!Yorum
-
akrep6565 Buradan yanıt vereyim; Size verilen hediye coinlerle toplamda 100 dolarlık coin alıp sattığınız zaman hesabınıza 4 gün içerisinde extra 10 Dolar daha geliyor. Hesabın 180 gün içinde açılmış olması gerekiyor.
Notsorry m3hm3tbjk curry2014
Arkadaşlar sorduğunuz soruların yanıtları konuda mevcut.Yorum
-
Emeğinize sağlık.manuel.ollarak Xlm ye çevirdim şu an 269 gozukiyor.ben burda eski uyeydim .şu an borsa hsplarim güncel değil.ben bunu rotaya nasıl atabilirim.Yorum
-
-
Buy/sell bölümüne sizde durum ne?
Ulkem Turkiye Buy&Sell kısımlarına basınca, "Satın alım sizin için disable" diyor. Satış için'de sizin ülkenizi desteklemiyor diyor.
Mail attım, sizin bölgenize destek vermiyoruz gibi bir şeyler dediler. Yani "sizin bölgenize sadece self-help sağlıyoruz" demişler. Ne demek istemişler anlamadım. Hesabım kısıtlı herhalde.Yorum
-
ugLy Kusura bakma hocam ya galiba biraz yanlış uslubla yazmışım çok pardon
Takip ettiğim gruplarda biri mail atarak bu sorunu çözdüğünü yazmış az önce gördüm. Tekrar mail atmani tavsiye ederim ne yazacaksın hiç bilemiyorum. -
Rica ederim hocam umarım kampanya bitmeden quizler aktif olur.
-
-
Bende de bu çıktı
Güvenliğiniz için, hesap kurtarma sonrasında 24 saat boyunca kripto gönderme özelliğini devre dışı bırakıyoruz.
Yorum
Yorum