Belge onayı uzun sürecek gibi bekleyip göreceğiz.
Herkese 286 Lira Hediye Yeni Üyelerde Alıyor Hemen Çekim
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-
Yorum
-
Kart bilgilerini doğru giriyorum ama "Lütfen kart bilgilerini kontrol edin ve tekrar deneyin veya daha fazla yardım için kartınızı veren kuruluşla iletişime geçin." uyarısı geliyor. Sorun nedir bilen var mı ? Posta kodu soruyor . Normal posta kodumu girdimYorum
-
Kart bilgilerini boşverin o lazım değil kimlik ve selfie yükleyin profilde hesap doğrulaması tamam görünüyor fakat Quizlerde yine belge istiyor ise beklemeye geçin günde 1 kez kontrol edin Qizlere girince belge istemiyor olana kadar beklemeniz lazım.Yorum
-
-
Arkadaşlar kimliği ve selfie kısmını telefon uygulamasından yaparsanız daha verimli oluyor. Hazır belgeyi PC'den yüklemek sıkıntılı. Kimliği zemin siyah bir yerde net kadraja alın selfie yakın yüzü tamamen daireye dolduracak şekilde çekin. Belge onaylandığında sitenin sağ üst köşesindeki ayarlar kısmına gelin resimde tarif etmeye çalıştım. O sayfada Limitlerim bölümü var yine resimde gösterdiğim gibi, işte orada bulunan alan onaylı görünüyorsa Quizleri deneyin eğer Quizlerde hala belge istiyorsa tekrar yüklemeyin çünkü belgeniz zaten onaylı görünüyorsa tekrar aynı işlemleri yapmayın sistem 24-48 saat sonra Quizlere girmeye izin veriyor bu süreçte hergün Quizlere girmeyi deneyin bende 24 saat sonra açıldı muhtemel sizdede aynısı olacak.
Yorum
-
-
Yorum
-
Rica ederim hocam. Bu yeni üyeler için geçerli deneyenler alanlar olduğu için yazdım.Yorum
Yorum