Daha Gönderdiğimiz Belge Onaylanmadı
Herkese 286 Lira Hediye Yeni Üyelerde Alıyor Hemen Çekim
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Ödülü aldıktan sonra çekmek için belli bir süre beklemek gerekiyor mu atıyorum 24 saat sonra çekebilirsin vs gibi?Yorum
-
Daha önce Coinbase onaylı üyeliğim vardı. Eski konuda geçen herşeyi yapmıştım dün. Bugün de şimdi eklenenleri yaptım.Bende eski konuda çıkan Clover lesson çıkmadı. Bugün bu eklenenleri de yaptım,clover hariç ve toplam bakiye 240 TL
Gayet basit anlatım ve teknik destek için
EndoplazmikBirKulum
ExBronx
rumuzlu üyeler teşekkürü hak etti,eyvallah.Yorum
-
Daha önce Coinbase onaylı üyeliğim vardı. Eski konuda geçen herşeyi yapmıştım dün. Bugün de şimdi eklenenleri yaptım.Bende eski konuda çıkan Clover lesson çıkmadı. Bugün bu eklenenleri de yaptım,clover hariç ve toplam bakiye 240 TL
Gayet basit anlatım ve teknik destek için
EndoplazmikBirKulum
ExBronx
rumuzlu üyeler teşekkürü hak etti,eyvallah.
Cloverde aktif konuya link ekledim onuda alırsın.Yorum
-
-
Yorum
-
Yorum
-
-
Devlet tarafından verilmiş geçerli bir kimlik kullandığınızdan emin olun. Ayrıca, kimlik fotoğraflarının görünür ve okunaklı olduğundan emin olun.
Belirtilmeyen hata
Ehliyetle deniyorum ben kimliğim eski değiştirmedim henüz eaki kimlikle denesem sorun olurmu onay vermedi bir türlü net cektiğim haldeYorum
-
Devlet tarafından verilmiş geçerli bir kimlik kullandığınızdan emin olun. Ayrıca, kimlik fotoğraflarının görünür ve okunaklı olduğundan emin olun.
Belirtilmeyen hata
Ehliyetle deniyorum ben kimliğim eski değiştirmedim henüz eaki kimlikle denesem sorun olurmu onay vermedi bir türlü net cektiğim haldeYorum
-
Belge onayını şu sitede 3 gündür geçemedik yahu. 3 gündür bekleme durumundasınız diyor. Canlı desteklerini bulsam yazacağım 3 gündür ne beklemesi diye de bir türlü bulamadım Neyi bekliyoruz onu da anlamış değilim ya onaylayın belgeyi ya da onaylamayınYorum
Yorum