Ödüller görünmüyor sanırım bitirdiler.
Herkese 286 Lira Hediye Yeni Üyelerde Alıyor Hemen Çekim
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
arkadaşlar umudu yitirmeyin, ben tam 1 ay sonra aldım bu sabah 296 lira. sürekli telefondan açıyordum fakat bu sabah pcden açayım dedim, hemen soruları cevapladım ltcye çevirip çektim. EndoplazmikBirKulum a tekrar teşekkür ederim, her yere onun refi ile kaydoluyorum, işlem de yapıyorum, umarım ona da faydası olur. valla bu devirde 10 soruya 300 lira aldık, tekrar teşekkürler.Yorum
-
Geçen yeni hesap açmıştım az önce baktım anketler açılmış 296 hesapta. Benim gibi uzun süredir bekleyen varsa mevcut hesabı silip tekrar kaydolsun. Teşekkürler konu sahibineYorum
-
bi kaç şey sorcam . üyeliği kapattıktan sonramı açtın hesabı ? belge bir kere üye olurkenmi verdin yoksa ikinci doğrulamayıda yaptınmı acab yanıtlarsan bende ona göre hareket edeyim -
Evet üyeliği kapattım sonra tekrar açıp baştan doğruladım. Öncekinde çok fazla gönderim yapmıştım kimlik karman çorman olmuştu onla alakalı olabilir. -
Nereden siliyorsun eski hesabı benim kuzende 1 aydır bekliyor
-
-
Yeni üyelik yapanda aynı ip den üye olmasın. Önce uygulamayı silin herşeyden çıkış yapın, sonra bir defa mademi kapatıp açın, mobil için uçak moduna alın sonra yeni kayıt yapın. Bu şekilde daha garanti olur.Yorum
-
Yorum
-
Benim quizlerim kapalı , açılacağını da sanmıyorum ümidim yok ama günde 1 kez bakıyorum.
Bu gece girdim de 1 ders daha koymuşlar yaklaşık bi 30 tl eder muhtemelen.
Açık olanlar alsın
https://www.coinbase.com/earn/bounce...n/1?type=storyYorum
-
4 Dolarlık daha quiz gelmiş onları paylaşmaya gelmiştim, arkadaşlar yazmış bile. Onlarıda atalım sepete ufak ufak biriksin. Arada burayı kontrol edin, öğren kazan Türkiyemize kapanmadiği sürece geleni toplarız.Yorum
-
Coinbase nasıl bir sistem yapmış anlamadım 100 dolar üzeri işlem yapmama ve bir kaç referansımında aynı işlemi yapmasına rağmen ref ödülünü 20 gündür yatırmadılar mail attım sistemimiz otomatik müdahale edemiyoruz diyorlar. Şu quizlerden hesabını silip tekrar açıp 2 defa 3 defa alanlar var ama 1 aydır bekleyip hiç alamayanda bunlar bu çalışma şekli ile nasıl 2. Olmuşlar borsa sıralamasında anlamış değilimYorum
-
-
Yorum
-
Yorum