Malum borsa doge kampanyası yaptığında 1 haftada 60bin+ yeni kayıt gelmişti. global borsada durumu siz hesap edin. anasının babasının amcasının yeğenin adına hesap açanlarla dolu şuan
Herkese 286 Lira Hediye Yeni Üyelerde Alıyor Hemen Çekim
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-
Ek olarak aynı ipden sorun olmuyor sanılıyordu ama öyle de değilmiş. Aynı ipden ek hesap açanlar boşuna beklemesin.Yorum
-
Yorum
-
Hello, I have registered on your site for your learn and earn application. It's been days since I verified my account, but unfortunately learn and earn events are not available to me. I don't think I missed anything, but I still want you to check it out. Could you please take my account off the waiting list?Yorum
-
Her doğru her yerde söylenmez -
Address not found
Your message wasn't delivered to [email protected] because the address couldn't be found, or is unable to receive mail -
Mevzuderin metni
Hello, I registered on your site to invest. It's been days since I verified my account but unfortunately learn and earn events are not available for me. I don't think I missed anything, but I still want you to check it out. Could you please take my account off the waiting list? This situation may prevent me from investing in the future, as it is a situation that shakes confidence for me.
Şeklinde revize ediyorum benim internet adreslerinden bulduğum mail adresi bu şekilde idi belki EndoplazmikBirKulum güncel mail adreslerini biliyordur
-
-
Edit : ha neyle alakası var diye sorarsan onu ben de bilmiyorum ama ip ile alaksı yok kesinlikle. aynı telefondan aynı internetten defalarca alan adam var ve bunu pişkin pişkin anlatıyor.Yorum
-
Bende geçen hafta üye olup belge onaylayıp 3 günde açılınca çekmiştim bir arkadasima tavsiye ettim üye oldu digrulamayi yaptı bir sorum olucak bir noktada ben tek doğrulama yaptım diye hatırlıyorum arkadaşımın hesabinda quizlere girince bekleme listesindesiniz yazıyor buraya kadar sorun yok fotoğraf ekleyin kısmı varya altta oraya tıklamis orada hükümetçe desteklenmeyen bir belge falan gibi birşey yazmış sununsorucam özetle oradada yapiyomuyduk doğrulama ben yapmadım direk açıldı diye hatırlıyorum ama sizede sormak adama referans olduk bedava para alsın diye şimdi 100tane soru soruyo dahada tovbeYorum
-
Bende geçen hafta üye olup belge onaylayıp 3 günde açılınca çekmiştim bir arkadasima tavsiye ettim üye oldu digrulamayi yaptı bir sorum olucak bir noktada ben tek doğrulama yaptım diye hatırlıyorum arkadaşımın hesabinda quizlere girince bekleme listesindesiniz yazıyor buraya kadar sorun yok fotoğraf ekleyin kısmı varya altta oraya tıklamis orada hükümetçe desteklenmeyen bir belge falan gibi birşey yazmış sununsorucam özetle oradada yapiyomuyduk doğrulama ben yapmadım direk açıldı diye hatırlıyorum ama sizede sormak adama referans olduk bedava para alsın diye şimdi 100tane soru soruyo dahada tovbeYorum
-
Mobil sayfada sağ tarafta üç nokta var. Üç noktaya tıkladıktan sonra ayarlar kısmına giriş yapsın. Ayarlar kısmına girdikten sonra üstte sağda aşağıya doğru bir işaret var. Ona tıklayınca açılan sekmede hesap limitleri yazan yere tıklasın. Orada seviye 1 ve seviye 2 kısmı doğrulanmış olması gerekiyor.
Bazen adres bilgisi eksik kalmış oluyor. Onu tamamladıktan sonra bekleyecek.
Kısacası dediğim yerde seviye 1 ve seviye 2 yazan yerler doğrulanmış ise bekleyeceksiniz. Doğrulanmamış ise eksik kısımları tamamlayacaksınız. Umarım dediğim yeri tarif edebildim.Yorum
-
Mobil sayfada sağ tarafta üç nokta var. Üç noktaya tıkladıktan sonra ayarlar kısmına giriş yapsın. Ayarlar kısmına girdikten sonra üstte sağda aşağıya doğru bir işaret var. Ona tıklayınca açılan sekmede hesap limitleri yazan yere tıklasın. Orada seviye 1 ve seviye 2 kısmı doğrulanmış olması gerekiyor.
Kısacası dediğim yerde seviye 1 ve seviye 2 yazan yerler doğrulanmış ise bekleyeceksiniz. Doğrulanmamış ise eksik kısımları tamamlayacaksınız. Umarım dediğim yeri tarif edebildim.
Şu anda mevcut olan en yüksek hesap limitlerine ve özelliklerini sahipsiniz
Yorum
-
Kısacası dediğim yerde seviye 1 ve seviye 2 yazan yerler doğrulanmış ise bekleyeceksiniz. Doğrulanmamış ise eksik kısımları tamamlayacaksınız. Umarım dediğim yeri tarif edebildim.
Edit bunu yaptıktan sonra oldu direkt testlere başladım .
2.edit 285 tl cepte teşekkürler.
Cep Telefonundan Gönderildi.
En son saago tarafından düzenlendi; 01 - 10 - 21, 01 : 08.Yorum
-
Aynı şekilde göndermediğim belge kalmadı kimlik ehliyet ve selfie çekim seviye 2 doğrulama olduğu halde izle ve kazan bölümünde doğrulama istiyor .Canlı yardım berbat , ülkenize hizmet veremiyoruz diyorlar. Daha önce üyeliğim varmış doğrulama yapamadım Amerika'dan başka ülke seçilmiyor , olmayınca yeni hesap açtık nerdeyse 1 hafta olacak akışına bıraktım ,bize ekmek çıkmayacak buradan belli daha fazla zorlamanın anlamı yok .Yorum
Yorum