50 defa onaybyaptik olmadi
Herkese 140 Lira Hediye Hemen Çekim
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Hesabım doğrulandı ancak hâlâ bekleme listesindeyim bu hatayi alan var mı? EndoplazmikBirKulum bir fikrin var mı ne yapmam gerek?
Yorum
-
benim üyeligim eskiydi, kımlık dogrulaması yaptım tekrar görevler aktifti zaten hepsini yaptım 118 TL gibi bişey çıktı . XLM'ye stellar'a çevirdim. 113 TL küsür var şuanda XLM bakiye olarak.
1xbet'e yatırıcam direk ama 24 saat güvenlik önlemi varmış hesabımı yeni yaptığım için belge şeyini, sonrasında çekebilirim %99 belliki çünkü XLM elimde şuan.
Valla havadan para gerçekten doğru teşekkür ediyorum EndoplazmikBirKulumYorum
-
-
Yorum
-
Dün üye oldum ben de böyle çıkıyor,fakat benden sonra üye olmuş biri bugün almış ,gerçekten ilginç.
Yorum
-
-
Arkadaşlar ısrarcı olmuştum devamlı kimlik onaylama hatası vs..dün akşam ümidimi kaybettim az önce telefonuma mesaj geldi ingilizce eğitim hazır gibisinden..siteyi açtım eğitimler hazırdı sadece biri eksik..the graph ve Compound eğitimlerinden toplam 13 dolar verdi btcturk hesabıma çektim 5 dakika sürmedi. Benim gibi derslere katılım sağlayan ancak kimlik onayı sürecinde sıkıntı yaşayanlar hesaplarınızı kontrol edin belki sizin de açılmıştır acele edin.. konuyu açan arkadaşa tekrardan teşekkürler..
Yorum
-
Yorum
Yorum