Arkadaşlar şuan üye olalım mı ? Son durum nedir?
Herkese 140 Lira Hediye Hemen Çekim
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Tren kaçtı..bende alamadım..sıraya soktu beklemeye aldı ama hiç ümit yok artık vermezler..coinbase ödül konusunda Türkiye deki kullanıcılara zaten vermiyordu sayfasında da halen Türkiye'nin ismi yok . Nasıl olduysa bu ödülü Türkiye kullanıcılara da kısmen verdiler sınırlı kaynak veya ödülü durdurma hakkı coinbase aittir diye uyarı veriyor..kyc ni onaylat bence ileriki zamanda bu tür durumlarda zaman kaybı oluşmasın ödülünü hemen alıverirsin..zaman önemli ne yazık ki bu durumlarda..Yorum
-
-
daha önceden üyelik varmış benim.
girdim bi kaç soru çözdüm.
bunları aldm. daha alınabilecek bişey var mı?
bunu nasıl çekebilirim?
birisi kısaca yardımcı olabilir mi? Teşekkürler
upppp.PNGEkli dosyalarYorum
-
Yorum
-
EndoplazmikBirKulum gördüm . ve hallettim.
bilgilendirme için teşekkürler havadan 140 tl aldık.
Çok teşekkürler.Yorum
-
Yeni üye olup alamayanlar üye olduklarına pişman olmaz çünkü coinbase bunu sık sık yapar. Bir sonraki ödülü 5 dakikada alabilmek için kyc yapmanız şart.Yorum
-
10 Dolar daha kazanmak için aldığınız bu 16 Dolarla toplam 100 dolarlık alım satım yapabilirsiniz. 16 dolarlık stellar aldınız kaldı 84 dolar. 84 Dolar değerinde daha al sat yapanın hesabına 10 dolar daha geliyormuş.Yorum
-
evet.kyc yapmadan önce görünen ödül kazanma kyc yaptıkdan sonra yok oluyor.zaten her yerde üyeliğimiz var buradada olsun bari.Yorum
-
-
Yorum
-
Yeni üye misin eskiden üyeliğin var mıydı hocam? -
Eski onaylı üyelik vardı EndoplazmikBirKulum ilk 2 coinde soruları ilk denemede bildim, son coin zordu 2013lerde btc trenini kaçıranlardanım. Bu arada coinbase bu dağıtımları nerden haber alıyorsun? -
NickNeAbi Bunu Twitter'da görüp paylaştım. Kripto parada fırsatlar hiç bitmiyor bir tren kaçar diğerine atlarsın
-
Yorum