Hi Dollar Airdrop (Her gün 0.75 Dolar kazanç)
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-
Yorum
-
Arkadaslar, sizden birinin uye olmasının bir onemi kalmadı.(cekılebilir falan olmasına etkı etmeyecek)
Sadece ref ten gelir elde edersiniz.
Bilginiz olsun.Yorum
-
Yorum
-
Arkadaslar, her gün claim ettiğiniz parayı 1 yıl sonra çekebileceksiniz.
1 yıl sonra her gün biraz daha paranız cekılebilir hale gelecek.
Şu anda cekim yok.
Hi dollar yeni bir karar almazsa 1 yıl sonra cekebilirsiniz.
Ben misal 6 ay once basladım. 6 ay sonra ilk claim ettiklerimi cekebileceğimYorum
-
Arkadaslar, her gün claim ettiğiniz parayı 1 yıl sonra çekebileceksiniz.
1 yıl sonra her gün biraz daha paranız cekılebilir hale gelecek.
Şu anda cekim yok.
Hi dollar yeni bir karar almazsa 1 yıl sonra cekebilirsiniz.
Ben misal 6 ay once basladım. 6 ay sonra ilk claim ettiklerimi cekebileceğimYorum
-
Fiyatı güzel arttı 1Hi Dollar = 1.18 USD
İlk başlarda Flexible olarak da verdiler (artık o sekilde vermiyorlar) flexible dediğim çekilebilir yani, ben o çekilebilirleri 10 hi dollar ücretle, metamask cüzdanıma akatrmıstım. Diğerleri 1 yıl sonra artık. 14 Temmuz'da üye olmusum, 14 Temmuz 2022'den itibaren diğer kazançlarımı alabileceğim.
Katılmayan varsa katılmasını tavsiye ederim. https://hi.com/vandetta
(1.mesajda da her türlü bilgi var, güncelledim)
Yorum
-
Twitırdan ödül kazandım, 50 hi yüklemişler Earnings kısmında duruyor. Burası da mı 1 yıl sonra kullanabileceğimiz kısım. Ödül kısmından farklı yerde duruyor.
Screenshot_2.jpgYorum
-
Üye oldum hocam, teşekkürler. Referansın hızlı çekime etkisi olmadığına göre, reflerin exbronx hocamda toplanmasının daha mantıklı olacağını düşünüyorum. Bizi davet eden kendisi neticede. Tek sorum, reflerimiz claim eder ama kimlik onayı yapmazsa onlardan gelen claim gelirleri silinebilir mi?Yorum
-
-
Yorum