Buradan bir seyler gelir hesabi rotanin 250 nakit i 1,89 yerine 3 orana basip kaybettik. Cekilisten gelen 100 slotta 360 oldu zorladik gitti ahahay
Pica Airdrop
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-
-
arkadaşlar şimdi bu bot bana çekim yapmak için çekim butonu ekledi, ok dedim sonra adresin bu mu dedim, ona da ok cektim, scam çıktıysa, bu pust bot niye hala benimle eyleniyYorum
-
Sahtekar bunlar arkadaşlar bu bence netleşti..
ERC-20 ağının airdrop jetonlarına karşı çıkması nedeniyle, para çekme işleminden önce sizden ağ ücreti almamız gerekiyor. ücret, PICA para çekme işleminden hemen sonra cüzdanınıza iade edilecektir. ücret tutarı: $10 Bu paralar (BUSD veya USDT veya BNB) olarak ücret tutarınızı aşağıdaki bu cüzdanlara göndermeniz ve ardından işlem kimliğinizi buradan göndermeniz gerekir. BUSD (BEP-20) : 0x39F4565D08245D1a641809581C0DCE277e912B36 USDT (TRC-20) : TFnEHouun1HJ5hheJNrp5SNToKNaUBB4BQ BNB (BSC): bnb1gukzjygjlmag6plkszu007utl2rcyr5ex9dpjj İşlemi yaptıktan sonra işlem kimliğinizi gönderin.Yorum
-
Kesin scam, 2 saat önce scam olduğu kesinleşti, admin arkadaşlar konuyu kapatabilir.
Airdroplardan yüzlerce dolar kazanabilirsiniz veya bugünkü gibi aldatmaca da çıkabilir. Önümüzdeki Airdroplara bakacağız.Yorum
Yorum