Bu ilk ziyaretinizse, SSS'ye göz atmayı unutmayın.
Forumu tüm özellikleriyle birlikte kullanabilmek için kaydolmanız gerekir. Üyelik tamamiyle ücretsizdir.
Herkes linkini atıyorda kimse kimseden üye olmuyor galiba link atıp gidiyor herkes. Imece başlattım herkes sirayla gitse herkesin işi görülecekti ama maalesef uyan olmadı. Neyse başka sekilde çözecegiz artık.
2 kez yazdım ama yukarıda ki arkadaşın dediği gibi çoğu kimse diğerine yardımcı olmuyor.Ben ilk gördügüm arkadaştan üye oldum ama sonra 2 kelam ettim yok.Başka yerden bulabilirsem artık 1 kişi bulacağım.
Evet malesef biz millet olarak bir haltı beceremiyoruz EN BAŞTA BEN burda 1 arkadaştan üye oldum onu unuttum konuyu çözmeye çalışırken ya exbprnun linkine tıkladım yada son sayfadaki arkadaşın ama kimden üye oldum bilemiyorum fakat hatırlayamadım kimden üye olduğumu ben robot referans kullanıcı id ver falan beklerken böyle oldu :s
ExBronx Hocam scam falan mı bu yoksa? Proje sahiplerinin bilgisi olmadan birileri bizimle eğleniyor olabilir mi? Uzun zamandır herkese bu tutarda airdrop olmamıştı halen inanamıyorum.
Bugun epey arastırdım, scam olmadığına emin oldum ama yine de belli olmuyor bu işler bazen. PicaArtMoney'in resmi Twitter hesabında da zaten paylaşılmış. 22 haziran da anlarız, inşallah herkese öderler
Trust Wallet kullaniyorsan Ethereum adresini bota yazıyorsun sadece. Ethereum adresi ile Ethereum altyapısında ki tüm tokenlarin adresi birebir aynıdır.
Pica contrat adresini Trust wallete eklemek için:
Trust wallette sağ üstteki arama işaretine tikla, Tokenleri ara yazan arama kutusuna bu contract adresini gir:
0xA7E0719a65128b2f6cDbc86096753Ff7d5962106
Token adı çıkar, sağındakini aktif et beyaz olan mavi olsun yani. Şimdi ana sayfaya gel pica token Trust wallete eklendi.
Yorum