Pica Airdrop

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • Yebicer02
    Banned
    • 25 Apr 2021
    • 1557
    • Voleybol Basketbol

Çekimler açıldımı acaba scam değilse bizde katılalım bir şekilde

Yorum

• EndoplazmikBirKulum
    • 02 Dec 2017
    • 4960
    • Kripto Para - Airdrop

Büyük ihtimalle scam çıkacak, yinede gerekenleri yaptım bekliyorum. Gerçek çıksa bile dün Ethereum gas fee 3 kattan fazla arttı.

Şuan Uniswapta en düşük hızla Pica tokeni Ethereumla takas etme ücreti 9 Dolar. Ethereumu bozdurabileceğimiz bir borsaya atma ücreti 3 Dolar.

Cüzdanınızda bu masraflar için bir 15 dolar Ethereum olmasi gerekiyor ki swap işlemini yapıp çekim yapabilesiniz.
    ​​​​
    ​​​​Zalim Pekin yönetimi yüzünden dün 5 dolara yapılan işlemler bugün 15 dolar oldu. İkindini Şanghay da kılmadıkca Çin zulmü bitmeyecek.

Cüzdanınızda Ethereum yoksa borsadan cüzdana 15 dolarlık atmanız gerekecek ki bu atma ücreti ortalama 8 dolar. Borsadan cüzdana neredeyse ücretsiz transfer etmenin basit bir yöntemi var. Bunu anlatırım, ücret ödemeyiz ama diğer ücretleri ödemek şart.
    ​​​​​​
    ​​​

Yorum

• ExBronx
      ExBronx yorum yaptı
      Yorum düzenleme
      Ben de heyecanla bekliyorum, epey de para oldu, öderlerse çok güzel olur, umarım öderler

• EndoplazmikBirKulum
      EndoplazmikBirKulum yorum yaptı
      Yorum düzenleme
      Bu arada swap ve borsaya transfere de az ücret ödemenin bir yolu var da picada kullanılır mı, kullanılırsa bile onu nasıl anlatacağımı bilemiyorum.

ExBronx benimde bayağı birikti gelirse hemen takası yapar çekerim.
      En son EndoplazmikBirKulum tarafından düzenlendi; 22 - 06 - 21, 20 : 00.
  • EndoplazmikBirKulum
    • 02 Dec 2017
    • 4960
    • Kripto Para - Airdrop

Dün 6 gwei olan ücret 22 gwei olmuştu şimdi büyük satış veya alım geliyor ondan dolayı gas fee 189 gwei oldu. Şuan bu tokenlar gelse bile satilamaz çünkü swap ücreti artık 9 dolar değil 70 dolar, Transfer 22 dolar.

Pica token da 0.014 den 0.01 e kadar düşmüş.

Ethereum yamuldu şuan için işlem yapmak zor. Uygun swap ücreti ile bozmanın bir yolunu bulacağım
    En son EndoplazmikBirKulum tarafından düzenlendi; 22 - 06 - 21, 17 : 15.

Yorum

• LeeSharp77
      LeeSharp77 yorum yaptı
      Yorum düzenleme
      mantıklı, iyi düşünmiş adamlar gelen uzun süre bekletmek zorunda kalacak. ama 30-40 ref üzeri yapanlar yine kar yapabilir.

• EndoplazmikBirKulum
      EndoplazmikBirKulum yorum yaptı
      Yorum düzenleme
      Hocam bunu yapan pica tokenin sahipleri değil Çin devletinin madencileri sürgün etmesi sebep. Pica tokenin sahiplerinin bunu yapması imkansız. Piyasa düşüyor ondan dolayı Ethereum ağı aşırı yoğun, yoğun oluncada bu ücretler fırlıyor.
  • hasanolvar
    Banned
    • 04 Feb 2019
    • 1466

Pica dan bildirim geldi şimdi, çekim için son 2 saat diye,

eğer EndoplazmikBirKulum senin dediğin gibiyse 15 20 usd vereceksek zaten yalan olduk.

20 usd olsa zaten bu topa girmem herhalde

​​​​​​​Biri hayrına cepten para çıkmadan 30 dolar bile olsa nasıl cekecegimizi bir anlatsa, scam cikarsa zaten yapacak bir sey yok.

Yorum

• bergamot
      • 14 Feb 2019
      • 1633

Bu picaları verdiğimiz walleta çekecez ordan borsaya mı atacaz ? Bilen bir arkadaş var mı ? 2-3 borsada işlemi var hangisine gönderelim?

Yorum

• ExBronx
        ExBronx yorum yaptı
        Yorum düzenleme
        hocam cekıme bır destur versinler yazarız, su an o konu netlessın de akabınde yol haritası olustururuz, upbit borsasına yollamaya calısıcam gelirse bakalım
    • EndoplazmikBirKulum
      • 02 Dec 2017
      • 4960
      • Kripto Para - Airdrop

İlk olarak hasanolvar tarafından gönderildi
      Pica dan bildirim geldi şimdi, çekim için son 2 saat diye,

eğer EndoplazmikBirKulum senin dediğin gibiyse 15 20 usd vereceksek zaten yalan olduk.

20 usd olsa zaten bu topa girmem herhalde

Biri hayrına cepten para çıkmadan 30 dolar bile olsa nasıl cekecegimizi bir anlatsa, scam cikarsa zaten yapacak bir sey yok.
      Gas fee burada kalmaz dağıtım gerçekse alanlar 1 hafta beklese 3-4 dolar masrafla satış yapabilir.

Eth den bsc ye köprü kullanarak çok az masrafla swap yapamaz mıyız diye baktım ama token saçma sapan bir token olunca bu da mümkün değil.

ben birazdan anlatırım işlemler basit.

coinmarketcap upbit borsasında var diyor ama orada da yok. borsada olsa pica token olarak transfer edip satacaktık.
      En son EndoplazmikBirKulum tarafından düzenlendi; 22 - 06 - 21, 20 : 36.

Yorum

• spykinqer
        • 14 Nov 2016
        • 1667
        • Para kaybetmek
        • Inşaat Mühendisi

scam çıktı arkadaşlar.

Yorum

• zgnzgn
          • 12 Dec 2017
          • 434

Üzdü be

Yorum

• budela
            • 01 Feb 2009
            • 3631

Bot çalışmıyor talimat verebilen varmı?

Yorum

• Pr3on
              • 08 Feb 2020
              • 1089
              • Futbol - Sinema - Gezi
              • Profesör

Bottaki butonlar çalışmaz oldu.. scam olabilir biraz daha bekleyelim..

Yorum

• spykinqer
                • 14 Nov 2016
                • 1667
                • Para kaybetmek
                • Inşaat Mühendisi

Scam çıktı diyorum yazdıklarım gelmiyor galiba

Yorum

• hasanolvar
                  Banned
                  • 04 Feb 2019
                  • 1466

ilk kez bir airdrop a katıldım, patates oldu galiba, son 1 saat yarim saat diye mesaj atiliyordu en son başladı denildi.

Eger gerçek değilse adam fena eglenmistir bu mesajları gonderirken,

Yorum

• EndoplazmikBirKulum
                    • 02 Dec 2017
                    • 4960
                    • Kripto Para - Airdrop

10 dolar istiyor toplayacagi 100 dolar ya var ya yok. 100 dolar için bu kadar emek verilir mi be, ne niteliksiz adamlar. Dolandırıcınında vasıfsızına denk geldik. Çok daha iyi yöntemler var bunlar dolandirmayı da bilmiyor. Yaklaşık 3 Bin dolar yapmıştım yazık oldu

Yorum

• brktrn
                      Banned
                      • 06 Apr 2013
                      • 1659

Anladığım kadarıyla siz bize bi 10 dolar sıkın biz size yollıcaz diyolar emin değilim tabi

Yorum

• eemir99
                        • 13 Dec 2011
                        • 2301

Tamamda bota yazı yazılmıyor çekim yapamıyoruz scam çıktı sadece sessize al var telegram da ne zaman garibanın yüzü güler ki şaşırdık mı %...

Yorum

Çalışıyor...