Airdroplar
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
https://coinmarketcap.com/airdrop/ongoing/
coinmarketcap'in bir çok airdropuna buradan bakıp katılabilirsiniz.
Çoğunda 1000 kişiye ödül veriyorlar.
burda açık olan airdroplara nasıl katılcaz ?En son shelby34 tarafından düzenlendi; 23 - 05 - 21, 02 : 54.Yorum
-
Takip edebiliyorsan ftm olanları da tavsiye ederim. Ghost vardı ondan 44 tane geldi 120$ çıktım. Şuan 3$ bile etmiyor. İodn vardı bir kaç gün önce form dolduranlara 206 adet verdi. discordta olanlara 1000 adet verdi. Bunda da 200$ ile çıktım.Yorum
-
Discorddan yana şansım tutmadı benim özellikle sollama için çok uğraştım ama yok small lama bile alamadık
İşte gelip buraya yazmasak bir çok kişinin haberi bile olmayacak ama paylaşım yapan arkadaşları küstürdüler maalesef. Forum kuralını hala mantık dışı bulsam da kurala uyuyorum o yüzden bu başlığa pek uğramak gelmiyor içimden. Senin alıntı bildiriminle geldim, şimdi gidiyorum hocam. Bol kazançlar -
deniz111 Twitter'dan discordtan takip ediyoruz. Belli bir takip edecek yer yok. Bizim 5 kişilik grubuz var. Grupta ki arkadaşlar bbazı nedenlerden dolayı kimseyi almıyor.
Takip etmek isterseniz muhabbit com un discordu var oraya girip airdrop kanalın da takılabilirsiniz. Başka böyle topluluk var mı bilmiyorum.
-
-
Yorum
-
O nedenle ben bıraktım takip ve katılımı
Ama 1 sayfa arkada, burdaki arkadaşlar telegram grubu oluşturmuşlar
Görmediysen diye soyliyeyim dedim hocam.
Devam edeceksen airdrop takip ve katılımlara
Gruba da katıl, bu tip sorulara orda ça buk cevap gelir
Buraya pek bakan yok anladığım kadarıylaYorum
-
yok arduaz hocam kızdığım bir sey yok. Airdrop linki zaten ref'li geliyor. Telegram botu refli link veriyor size, onu buraya yazmak da yasak. Yani forumda airdrop tanıtmak cok mantıklı olmuyor, 15-20 kısılık bir grupla bir seyler yapıyoruz, vakit buldukca telegramda, bazı forumlar musaaede ediyor, getirisi olacak bir airdrop ise oralarda falan yazıyoruz. Airdrop ya da ref. kasmıyorum ama bu işi sevdiğim ıcın hosuma gidiyor, bazılarının whitelisti oluyor ya da ön satısı oluyor, proje aklıma yatarsa alıyorum. Eskiden futbol takımlarındaki topcuların ayakkabı numarasını neredeyse bilirdim ki ne gereksiz bir sey, bu işler hıc değilse bir seyler ogretiyor, arada da para kazandırıyor. 5 ayda hıc almadıysam 5bin TL en az kazanmısımdır airdroptan. Kimine az kimine cok da gelebilir ama verdiğim emek aman aman değil, zaten kurcalıyorum bu işleri, allah bereket versin diyorum, belki içlerinden biri 3-5 sene sonra 1000x olur belli mi olur, cok orneği var gecmıste
-
Selam herkese bytedex airdrop a katılmak isteyenler son katılım 1 haziran 31 temmuzda borsa sitesi açıldığında borsa coini olarak kullanılacak ve daha sonra başka borsalarda da listelemeye başlayacak değerli olmasını beklediğim sağlam bir airdrop şuan katılıma 100 adet veriyor ayrıca referans başına 50 adet veriyor klasik Twitter vemedium görevi var en son TronLink adresinizi yazıyorsunuz
Özelden isteyene link paylaşabilirim destek olursanız sevinirim olmak istemeyen telegrama bytedex yazıp katılabilir
Yorum
-
https://www.projectmars.finance/airdrop
Daha önce paylaşıldıysa kusura bakmayın. Burada tek yapmamız gereken açılacak sayfada gerekli yere Fantom Opera adresimizi girmek. 500 Mars veriyor karşılığında.
Metamask cüzdanına FTM ağı eklemeyi şu linkte basitçe anlatmış;
https://docs.fantom.foundation/tutor...et-up-metamask
Ayrıca alt kısımda bazı basit görevler de var. Onlara da katılırsanız ekstra 12000 token daha veriyor.
Bu arada paylaşılması yasak sanırım burada, dileyen olursa özelden referanslı link talep edebilir.Yorum
Yorum