airdroplar yatana kadar telegram kanallarında kalmak zorundamıyız.çöplüğe döndü telegramım arkadaşlarımı gruplarımı bulamıyorum
Airdroplar
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Pazartesi günü thodex de yeni bir kampanya başlayacak. Üye olup kimlik doğrulaması yapan tüm üyelere 150 doge yüklenecek. Daha kampanya açıklanmadı benden duymuş olmayın çalıştığım kurum olan thodex e referans linkimle üye olmak isterseniz PM atabilirsinizYorum
-
Pazartesi günü thodex de yeni bir kampanya başlayacak. Üye olup kimlik doğrulaması yapan tüm üyelere 150 doge yüklenecek. Daha kampanya açıklanmadı benden duymuş olmayın çalıştığım kurum olan thodex e referans linkimle üye olmak isterseniz PM atabilirsinizYorum
-
-
Arkadaşlar soranlar oluyor ref linki bu promosyon dahilinde bir şey kazandırmıyor. Ben çalışan olduğum için ayrı bir prim için link öneriyorum.Yorum
-
Aynen hocsm bana getirisi oluyor özelden iletiyorum airlove -
Hocam ref linki atabilirmisin bana da DM den.
Teşekkürler
-
earnathon airdrobu 8 ena 20 $
referans 10 $
https://earnathon.com/signup
mail ile üye olup maili onayliyorsunuz
quiz cevapları aşağıdaki gibi
1. . absence of foreign exchange crisis
2. ıt's a digital assets that can be transferred across borders without banking facilities
3.cryptography and currency
4.2008
Bir birsada listeli değil şayet listelenir de kenarda durabilir referans isteyen arkadaşlara referanslı link atabilirim
Yorum
-
Binance hesap onayi yapmadan coinmarket airdroplara katilmistim. Hesap onayindan sonra bunlar aciga cikar mi acaba. Sanirim adres tanimlama falan yapiliyoru. Gerci hangi coinlere katildim onu da bilmiyoru belki mailden cakarimEn son StOpLAZmAnYaX tarafından düzenlendi; 15 - 03 - 21, 00 : 04.Yorum
-
Durumu müsait olan bence bunu kaçırmasın.
CEX.İO borsası yeni üyelere 50 TON token veriyor.(şu an değeri 200 küsur TL)
TON token cex.io birsasinda listelidir.
KYC gerekiyor. (genelde hemen onaylanıyor)
1-CEX.İO borsasına buradan https://cex.io/ üye oluyoruz.(reften üye olmak isterseniz dm atabilirsiniz)
2-Borsaya minimum 20$ değerinde herhangi bir kripto para gönderiyoruz. ( En avantajlı olanı XLM göndermeniz) Gönderdiğiniz coini hemen geri çekebilirsiniz.
.
3- https://cex.io/ton-giveaway bu linkten airdrop sayfasına giriş yapıp bilgileri gönderiyoruz. Tüm görevleri yapmanız zorunlu değildir. UID numarasını ve 20$ depozit yaptığınız görevi tamamlamanız gerekmektedir. (Bunun ref linki için de DM atabilirsiniz)
50 TON token ödülü 5-7 gün içerisinde hesaplara tanımlanıyor. Ödül geldikten sonra hemen bozdurup çekebilirsiniz.
Bunları yaptığınızda ek olarak 10000€ luk çekilişe dahil ediliyorsunuz.
Ödüler
1 kişiye 2000$
15 kişiye 200$
100 kişiye 50$
Kafanıza takılan soruları ister buradan isterseniz DM ile sorabilirsiniz.
edit: arkadaşlar yatırma şartını değiştirmişler. artık kripto ile yatırım yapınca vermiyorlar.
kredi kartı veya banka kartı ile yatırmak gerekiyor..
En son airlove tarafından düzenlendi; 18 - 03 - 21, 11 : 46.Yorum
-
https://docs.google.com/forms/d/e/1F...readyresponded
digimon airdrop
10.000.000 coin dağıtımı yapılacakmış
Formda belirtiyor,twitter ve telegram takip ve görevler istiyor
trust wallet smart chain adresinizi giriniz
ExBronx hocam daha iyi bilir ben biraz ezbere doldurdum geçtim
5000 katılımcı ile sınırlı,twitterlarında baktığımda en son 3kya dayanmıştı katılımcı sayısı.
ref link vs değıldir bu aradaYorum
-
-
Yorum
-
ExBronx hocam yok denedim.
şimdi site üzerinden kayıt olmaya çalışınca thodex.com/register yazıyor adres satırında.
reflinkten kayıt olurken thodex.com/register/...... ( arkadaşın kodu ) yazıyor adres satırında.
ama 2 türlüde o varsa referans yazınız kutucuğu boş çıkıyor.
ben yinede ref. linkten üye oldum.umarım faydası olur arkadaşa. -
Bazılarına hatalı link atmışım sağlık olsun
-
Yorum