..
Airdroplar
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
♦️Yeni Airdrop (hemen çekim mümkün)
‼️Yarın bitiyor geç kalmayın 10 Mart ta yani !
Coinfield Borsası 5 Sologenic (SOLO) Token
Değeri ~5.6$
Coinfield, Probit vs borsalarda listeli
Kyc gerekiyor
https://coinfield.com
Üstteki linkten açılacak sayfada "Sign Up" tıkla ve Coinfield borsasına üye ol, Kimlik doğrulama Kyc işlemini ve adres bilgilerini tamamla.
(üye olurken davet önemli, ref. kodu giriyoruz)
Aktivasyon kodu 5 dakika içinde geliyor.
Onay aldıktan hemen sonra ödül hesabına tanımlanacak.
Arkadaşlar bu kampanya Kadınlar Günü özel kampanyası olduğu için herhangi bir depozit vs gerekmiyor. Kycniz onay aldığında ödülü direk alıyosunuz. (yatırım şartı yok, kadın olma şartı yok, KYC Şart)
Coinfield Borsası 5 SOLO (~5.6$) hemen çekim kampanyası sık sorulan sorular;
Borsa yeni bir borsa mı?
Cevap; Borsa en az 2 yıllık bir borsa. Olumsuz hiçbir haberini henüz duymadık.
Bu kampanya ne zaman bitecek?
Yarın bitecek (10mart). Geç kalmayın.
Sadece kadınlar mı katılabiliyor?
Hayır erkekler de katılabiliyor. Kampanya Kadınlar Gününe özel.
Depozit veya trade şartı var mı?
Hayır, bu kampanya özel bir kampanya ve 1 gün sonra bitecek. Depozit ve Trade şartı yok bu kampanyada. Kimlik ve adres doğrulamanız onaylandığı anda ödülü alırsınız.
Nasıl çekeceğiz?
Xrp, Xlm veya Solo (Probitte listeli) olarak çekebilirsiniz. Limitleri kontrol edin çekim yapmadan önce.
Kayıt olurken kod gelmiyor?
Yoğunluktan dolayı kod 5-10 dakika arasında geliyor.
Referans için özel mesaj ya da yorum atabilirsiniz.
Olur ya ihtiyacı olan varsa yukarıda tanıttığım SOLO tokeni hızlıca nakite döndürebilirsiniz.
Solo'yu Probit borsasına göndereceksiniz. Probit üyeliğiniz yoksa o borsada hızlıca uyelık acarsınız.
Probit'e gelen Solo tokenları USDT'ye çeviriyoruz, sonra dilediğiniz yere yollayın (Binance olur ya da başka yer) İşlem sonunda yaklaşık 5 Dolar size kalır. USDT olarak başka borsaya yollamanın ücreti yükekmiş baktım. En uygunu USDT yaptıktan sonra BNB ye döndürün, sonra dilediğiniz yere atın.En son ExBronx tarafından düzenlendi; 09 - 03 - 21, 14 : 59.Yorum
-
Yorum
-
Nasıl becerdiysem daha önce verdikleri soloları CAD yapmışım bunu dönüştürme yada çekme şansım yok mu bişginizyvar mı acaba https://i.hizliresim.com/QB7c1L.png
-
-
Yorum
-
şöyle bir şey var, sağlam.
çok kolay bir iki işlemi yapıp 15 dolar + her davet ettiğiniz kişi için garanti 25 TL ekleniyor. 3000 kişi ile sınırlıymış bitebilir kısa sürede. bin kişiye ulaşmış.
50 dolar yatırım yapıp 3 kez alsat yapıp kolayca görevi tamamlıyorsunuz. dünyaca büyük okex firması zaten yanlış olmaz. imkanı olan arkadaşlar değerlendirip bedava paraları toplasın. faydalanın. aynı cihaz ve ip olmadığı sürece yakınlarınız vs üzerinden de yapabilirsiniz umarım birilerine yarar.
https://www.felixo.com/tr/airdrop/OKEXEn son LeeSharp77 tarafından düzenlendi; 09 - 03 - 21, 16 : 39.Yorum
-
şöyle bir şey var, sağlam.
çok kolay bir iki işlemi yapıp 15 dolar + her davet ettiğiniz kişi için garanti 25 TL ekleniyor. 3000 kişi ile sınırlıymış bitebilir kısa sürede. bin kişiye ulaşmış.
50 dolar yatırım yapıp 3 kez alsat yapıp kolayca görevi tamamlıyorsunuz. dünyaca büyük okex firması zaten yanlış olmaz. imkanı olan arkadaşlar değerlendirip bedava paraları toplasın. faydalanın.
https://www.felixo.com/tr/airdrop/OKEX
Üye olmuştum o zaman.
Şimdi yine baktım bakiye sıfırYorum
-
Şimdi baktım da, şoyle bir uyarı var
FLX Coin airdrop fırsatlarından yararlanabilmek için, bir referans kodu ile Felixo'ya üye olmanız gerekmektedir.
Oysa ref linkten uye olduğumu hatırliyorum. Bu konuda ayinecmo ya laf bile dediğimi saniyorum
Oda banlanmiştı ref yüzündenYorum
-
Şimdi baktım da, şoyle bir uyarı var
FLX Coin airdrop fırsatlarından yararlanabilmek için, bir referans kodu ile Felixo'ya üye olmanız gerekmektedir.
Oysa ref linkten uye olduğumu hatırliyorum. Bu konuda ayinecmo ya laf bile dediğimi saniyorum
Oda banlanmiştı ref yüzündenYorum
-
-
Şöyle olması lazım sanırım herhangi birinin refi ile değil felixo nun verdiği ref ile okex üyeliği açılacakYorum
-
hayır, reflink şartı yok. karıştırıyorsunuz mevzuları. isteyen istediği gibi üye olabilir.
önce felixo üyesi oluyorsunuz. sonra ilgili ödül sayfasından gerekli linkle devam ediyorsunuz. adımları tek tek takip edin. ödülü alıyorsunuz. -
Şunu söylemek istedim aslında https://i.hizliresim.com/d7vgHs.png -
çaktırma orasını işte falanfilan, anlasana kardeşim, öyle işi yokuşa sürecek bişey yok, aç yeni bir hesap, yatır, gerekeni yap hediyeni al
-
-
beyler 10 SOLO kazanmak isterseniz beklerim görüyorum ve arttırıyorum. özelden yöntem sorabilirsiniz.Yorum
-
-
♦️Yeni Airdrop (hemen çekim mümkün)
‼️Yarın bitiyor geç kalmayın 10 Mart ta yani !
Coinfield Borsası 5 Sologenic (SOLO) Token
Değeri ~5.6$
Coinfield, Probit vs borsalarda listeli
Kyc gerekiyor
https://coinfield.com
Üstteki linkten açılacak sayfada "Sign Up" tıkla ve Coinfield borsasına üye ol, Kimlik doğrulama Kyc işlemini ve adres bilgilerini tamamla.
(üye olurken davet önemli, ref. kodu giriyoruz)
Aktivasyon kodu 5 dakika içinde geliyor.
Onay aldıktan hemen sonra ödül hesabına tanımlanacak.
Arkadaşlar bu kampanya Kadınlar Günü özel kampanyası olduğu için herhangi bir depozit vs gerekmiyor. Kycniz onay aldığında ödülü direk alıyosunuz. (yatırım şartı yok, kadın olma şartı yok, KYC Şart)
Coinfield Borsası 5 SOLO (~5.6$) hemen çekim kampanyası sık sorulan sorular;
Borsa yeni bir borsa mı?
Cevap; Borsa en az 2 yıllık bir borsa. Olumsuz hiçbir haberini henüz duymadık.
Bu kampanya ne zaman bitecek?
Yarın bitecek (10mart). Geç kalmayın.
Sadece kadınlar mı katılabiliyor?
Hayır erkekler de katılabiliyor. Kampanya Kadınlar Gününe özel.
Depozit veya trade şartı var mı?
Hayır, bu kampanya özel bir kampanya ve 1 gün sonra bitecek. Depozit ve Trade şartı yok bu kampanyada. Kimlik ve adres doğrulamanız onaylandığı anda ödülü alırsınız.
Nasıl çekeceğiz?
Xrp, Xlm veya Solo (Probitte listeli) olarak çekebilirsiniz. Limitleri kontrol edin çekim yapmadan önce.
Kayıt olurken kod gelmiyor?
Yoğunluktan dolayı kod 5-10 dakika arasında geliyor.
Referans için özel mesaj ya da yorum atabilirsiniz.
Olur ya ihtiyacı olan varsa yukarıda tanıttığım SOLO tokeni hızlıca nakite döndürebilirsiniz.
Solo'yu Probit borsasına göndereceksiniz. Probit üyeliğiniz yoksa o borsada hızlıca uyelık acarsınız.
Probit'e gelen Solo tokenları USDT'ye çeviriyoruz, sonra dilediğiniz yere yollayın (Binance olur ya da başka yer) İşlem sonunda yaklaşık 5 Dolar size kalır. USDT olarak başka borsaya yollamanın ücreti yükekmiş baktım. En uygunu USDT yaptıktan sonra BNB ye döndürün, sonra dilediğiniz yere atın.Yorum
-
eemir99 upgrade basınca ne yazıyor ?
bende evrakların inceleme aşamasında olduğu yazıyor orayı bir kontrol etsene.
Your Documents are being reviewed!
Your documents have been received and are being reviewed. You will receive a notification when your application has been approved or if there are issues with your application.
In the meantime, you can browse and see the platform.
Yorum