Airdroplar
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Yorum
-
Boş çıktı bu galiba kyc ödülleri bugün dağıtalacaktı sözde şu saat oldu henüz aldım diyeni görmedim telegram grubundaYorum
-
Binance bir dağıtım yapmiş altcoinlerden, neye istinaden bilmiyorum ama
1,5 dolar değerinde bir şey eklenmiş hesabıma
Kontrol edin istersenizYorum
-
p2pb2p cüzdanda 100 pact tokan locked yazıyor. Kilitli yani. Bu tokenların kilidini açabiliyormuyuz yada kullanabiliyor muyuz yada ne yapılması gerekiyor bilen var mıYorum
-
-
Yorum
-
ZPAY'i Trust Wallet'a akatrmak istersenız şunları yapın
Öncelikle ZoidPay aplikasyonu kurarken 12 kelimelik bir anahtar vermişlerdi size, onu kaydetmiş olmanız gerekir bir yere.
O elinizde varsa, şu adımları uygulayın.
Trust Wallet'ı aç
Ayarlar - Cüzdanlar , sonra + işaretine basınız.
+ 'ya bastıktan sonra o tokenlar arasında 'TomoChain'i seçiniz.
Token Ekle'ye basınız.
Boşluktaki yerlere şunları yazıp, tamama basınız.
ZPAY Smart Contract: 0xe1a9a5fae06696d314994a9d6915c12a63ad055d
Token adı: ZoidPay
Symbol: ZPAY
Ondalık: 18
Bu işlemlerden sonra Trust Wallet'inizda da kaç ZPAY yattıysa onu goreceksınız.Yorum
-
Peki bu ifadeyi nereye girecem; ZPAY Smart Contract: 0xe1a9a5fae06696d314994a9d6915c12a63ad055d
Bu ifadeyi girmeden devam ettiğimde cüzdanda görünüyor ama 0 görünüyor. Yoksa Zpay tokeni ilk önce tomochaine mi aktarmak gerekiyor zoidpay appta -
hocam trust walleta zoidpay private kelimelerinle cuzdanını ekledıkten sonra bunları yapacan
Ayarlar - Cüzdanlar , sonra + işaretine basınız.
+ 'ya bastıktan sonra o tokenlar arasında 'TomoChain'i seçiniz.
Token Ekle'ye basınız.
Boşluktaki yerlere şunları yazıp, tamama basınız.
ZPAY Smart Contract: 0xe1a9a5fae06696d314994a9d6915c12a63ad055d
-
-
coinmarketcap'teki, Helium (HNT) quiz'inden 1 HNT gelmiş. Üç buçuk dolar falan ediyor. Geçen gün de Orchid (OXT) gelmişti. Yine benzer tutardaydı. Ganimet 7 dolares olmuş =)
Yanlış hatırlamıyorsam bu ayın 27-28'i gibi 3 ya da 4 tane coinmarketcap dağıtımı olacaktı. Bu ikisi oldu, sanırım bu haftasonu 1 tane daha gelecek.Yorum
-
GoodDollar 50G$ Token veriyor.
Referansla üye olunca 50G$ alınıyor, referans olmadan üye olursanız, sizden üye bulmanız istenır bu durumunda extra good dollar kazanabilirsiniz.
Üye Ol : https://wallet.gooddollar.org (referansla uye olmak ıcın dm ya da yorum yazabilirsiniz)
Linkten siteye girerek üye olunuz (facebook, Google veya telefon no ile)
Sonrasında size özel otomatik wallet oluşturulacak. Sitede "Claim" butonuna basıp ödülü alabilirsiniz. Claim yapabilmek için Kimlik doğrulama yok ancak Sadece bot olmadığınıza dair yüz tanıma yapıyor.
Her gün girip "Claim" butonuna basıp ödül toplayabilirsiniz. Sitede size özel oluşturulan cüzdanın private keyini "export key" sekmesinden alıp not edin muhakkak
- - - - Metamaske Fuse mainnet tanımlayarak good dollarlar şu an bile çekilebilir
Fuse Ağı Ekleme detayını burada görebilirsiniz. (Ben bekleticem biraz biriktiricem açıkcası)
https://docs.fuse.io/the-fuse-studio...-your-metamaskYorum
-
20 kişiye 50 dolar roobe coin twiti rt yap takip et yoruma erc 20 wallet adresi bırak
Roobee on Twitter: "$1000 $ROOBEE #GIVEAWAY Let's celebrate the listing of $ROOBEE on https://t.co/kRYkkFb9bJ! To enter: Follow @gate_io Follow @Roobee_invest Retweet this tweet Leave your ERC20 $ROOBEE wallet address in the replies Each of the 20 lucky winners will receive $50 in $ROOBEE https://t.co/80z9TRUeTc" / TwitterYorum
-
Yorum
-
Trust wallet hesabımın bildirimlerini açmama rağmen herhangi bir coin yatınca bildirim gelmiyor bunu nasıl çözebilirim bir dünya airdrop a katıldım bu ay bişey gelse haberim olmayacak anca ilgili token i bulup aktif hale getirince görünüyorYorum
-
Coinmarketcap'in, The Graph (GRT) dağıtımları da olmuş. Bana 10 GRT gelmiş. 16.5 dolar yani 122 lira ediyor.
Nervos ve Sandbox için de dağıtım 1 Mart görünüyordu. Bakalım onlarda erteleme olacak mı, olmazsa ne kadar gelecekYorum
-
binance den bakmıyor muyuz bunlara ben de 1inch ve grt ye katıklmıştım ama 2side yok :/ -
blackmagic evet hocam binance'da oluyor. KYC'yi tamamlamış mıydın? Belki sen katılana kadar kota dolmuştur bilemiyorum. Son bir haftada GRT, 1INCH, HNT ve OXT olmak üzere 4 farklı quiz'den airdrop geldi. Totalde 200 lirayı geçmiştir.
-
Yorum