Bu ilk ziyaretinizse, SSS'ye göz atmayı unutmayın.
Forumu tüm özellikleriyle birlikte kullanabilmek için kaydolmanız gerekir. Üyelik tamamiyle ücretsizdir.
Refli link avantajı şu burada : Arkadaşınız bağlantınızla LATOKEN'e kaydolduktan sonra, ikiniz de hesaplarınızda 50 $ kredi alırsınız.
Ticaret yaptığınızda veya para gönderdiğinizde, bu krediyi günlük ödediğiniz ücretlerin% 25'ini size iade etmek için kullanırsınız.
Bu borsanın ortaklarının airdropları var ve bu airdroplardan gelecek coinler sizin Latoken hesabınıza yatacak arkadaşlar.
Her birinin Telegram botu var.
Her birinin istediği görevler farklıdır.
Bu işler için ;
Telegram
Twitter
Facebook
Instagram
Medium
Reddit
linkedin
Youtube
gibi sosyal medya hesapları gerekli olmakta. Sadece coin işleri için bence bir sosyal medya hesapları açmalısınız. Bazı sosymal medya hesapları, birbiri ile ilintili atıyorum, twitter hesabınızla medium hesabını da kullanabiliyorsunuz.
LATOKEN YFST Protocol Airdrop
0.09 (50$) YFST veriyorlardı, azalttılar 0.05 oldu. - 25 dolar. Hızla düşüyor verdikleri ödül, hızlıca üye olmak lazım
Ref başına 0.005 YFST
Telegram grubu ve kanalına katıl.
Twitter hesabını takip et.
Facebook sayfasını beğen.
Latoken sosyal medya hesaplarını takip et.
Quizi Cevapla.
Quizin Cevapları:
1- Emerald coin aims to build a decentralized finan. sys.
2- Emerald coin is based on Stellar Blockchain
3- Emerald coin max supply 100.000.000
4- Stake in staking ppol
5- %120
azztrk06 hocam uyarın ıcın saol, linki kopyalayıp google chrome yapıstırın yanı sayfayı orada acın hocam, link verınce sapıtmıs anlamadım ben de dediğimi yaparsanız açıyor
OMLİRA ile ilgili bilgi vereyim.
Airdropların ödemelerini yapıyorlar.
Omliranın şu an satışları devam ediyor.
(Airdrop katılımı bitti, katılanlara paraları yolluyorlar)
0.05 TL (5 kuruş) Ön satış
0.10 TL (10 kuruş) Normal satış 1. faz
0.15 TL (15 kuruş) Normal satış 2. faz
0.20 TL (20 kuruş) Normal satış 3. faz
2021 - 2. Çeyrek
OM Lira 2. ve 3. faz satışların gerçekleşmesi
2021 - 3. Çeyrek
OM Lira'nın çeşitli borsalarda listelenmesi için çalışmalar
2021 - 4. Çeyrek
OM Cüzdan'ın aktif hâle getirilmesi
OM Lira'nın borsalarda listelenmesi
OM Liraların Ethereum ağı üzerinde cüzdanlara dağıtılması ve transfer yasağının kaldırılması için en geç tarih
Omlira'nın yol haritası yukarıda yazdığım gibi olacakmış. Yani yaz aylarında ancak kullanabilirsiniz en erken.
0.20TL son satışı olunca, borsalara bakalım kaç liradan girecek.
LATOKEN'e üye olan arkadaşlar, çok basit bir oylama var ve ödülü tam 8 Dolar.
Detayları yazıyorum:
OYLAMA - DIXT Finance
Süre sınırı var, acele edin
Ödül : 8$'lık DIXT Token
Telegram'da bu bota tıklıyorsunuz - @DIXTFinanceGIVEAWAYBot
(bunu telegramda aratın)
Bota tıklıyoruz
Latoken'e login oluyoruz, Latoken mailini bot sorunca yazıyoruz.
DIXT Finance'ı verilen linkten oyluyoruz.(Linki bot verir size)
DIXT Finance'ı sectikten sonraki ekranın ekran capsini alıp bota yapıstırıyoruz
Botta çekim (withdraw) veriyoruz.
Latoken Emailinizi kayıt ediyorsunuz bota(bot yönlendirir)
Hepsi bu
25 Ocak'ta yollanacak.
Latoken borsası ödüllerinin gelmediği hiç olmadı.
Aralık'ta bir başka Latoken airdropunu dün ödemişler mesela
2.Round diye duyurdular, 1 ay önce de dağıtım yaptılar.
Değeri çok yüksek olabilir. Binance borsasına girecek. SafePal Binance partnerlerindendir.
İlk rounda katılanlar da katılabilir.
31 Ocak'a kadar alınabilir. 3 Şubat dağıtım zamanı
(Yüklerken software walleti seçeceksiniz)
(Cihazının modeline göre ios ya da android seçersiniz)
Cüzdan açılınca alttaki orta kısıma tıklayarak 'DAap' kısmına tıklayın.
'Claim SFP Free Token' yazısına tıklayın.
Burada ilk önce '10% Share' yazan yere tıklayın.
Alt taraftaki boşluğu bu kodu yazıyoruz MT2MYM
'Claim Now' tuşuna basıyoruz.
Sonra 'Claim SFP' sayfasında 'Twitter' yazan kısma tıklıyoruz.
Sizden @iSafePal Twitter hesabını takip etmeniz ve orada yazan tweeti RT etmeniz istenecektir.
Verilen tweeti hem normal hem de alıntı ile RT yapınız. Alıntı ile RT yaptığınız tweete kendi ref. kodunuzu yazınız. Kendi ref. kodunuz kırmızı ile o sayfada yazılı, kırmızı 6 haneli rakam ya da harflerdir. Alıntı ile RT yapacağınız tweetini şu şekilde yazabilirsiniz: The SFP Airdrop Round 2 of the Binance-back SafePal wallet is finally here! Download the App. use my referral code : XXXXXX XXXXX'li yere kendi kodunuzu yazacaksınız.
Alıntıladığınız tweetin linkini ilgili yere yapıştırın. 1-2dk da onay gelecektir.
İşlem bu kadar.
SafePal cüzdanına ait tokenin şuan bir değeri yok. Binance destekledigi için iyi bir değerden listeleneceğini düşünüyorum.
1.Round da 25 SFP verdiler düşünün, şu an ise 0.2 SFP veriyorlar. Bence çok iyi bir rakamdan listelenecek, oldukça değerli.
Buraya metinleri yapıştırırken baya zor oluyor, bazı yazıları göstermiyor anlamadım, not pade atıp yapıyorum, kusura bakmayın çıkmamış ilk attığımda
En son ExBronx tarafından düzenlendi; 13 - 01 - 21, 03 : 51.
Bazı fan tokenler Binance'da listelidir.
Avla kısmından tokenleri avlayabilirsiniz. 24 saate bir size hak veriyor.
Bizim vbetin çark işi gibi, kısmet
Fan Token dediklerimiz, Juventus, PSG, GS gibi takımların tokenları
Taraftar tokeni denk gelirse şanslısınız bana 15 günde bir kere geldi.
Galatasaray token 40TL, Juve PSG falan 70 TL civarında
- vakti olan için , çok aman aman bir şey değil bu -
Korkarak soruyorum; bu hunt işi nedir? Yani haritada çıkacak yerlere gidip mi claim'leyeceğiz? Bu ne ki böyle, akşam yürüyüşü yapmak için bahane mi :s Basmadı kafa.
hocam adamlar 35.000 fan tokeni bu oyunla dağıttıklarını yazdılar, yılbası oncesi de bir oyun daha vardı.
CHS SSU ve fan token cıkıyor. Konum acıyorsun, etraındaki kutuları acıyorsun, şans işi sanırım.
1 kere cıktı bana taraftar tokeni, hep SSU cıkıyor
Vakti olanlar için ve anket yanıtlayarak para kazanmak isteyenler için bir aplikasyon tanıtacağım..
ios ya da android için Real Research app yi kurun telefonunuza. (app store ya da play store da aratırsınız)
Her anket miktarına göre 0.50 -1 dolar arası veriyor.
Adımlar :
E posta ile üye ol. Mail ve sms onaylarını tamamla.
KYC-3 seviyesine kadar geçin. Kimlik bilgisi istemiyor sadece sıradan anket bilgileri soruyor. Kimlik fotoğrafı selfie vs yok.
KYC-3 ü geçtikten sonra sol menüden survey yazan yere gir ve Cryptocurrency ile alakalı ankete katıl. 10 TNC ödül. Günde yaklaşık 1 - 2 anket gelmektedir, çekim sınırı yoktur.
(10 TNC Coin yaklaşık 4 TL)
Congratulations to all the winners of the competition! Each winner's prize is 1000 iDelta Token (~150$)
1 iDelta Token = 5 TRX
iDelta Token will be sent to your TRC-10 address instantly after your TRC-10 address is verified. For verification, send 100 TRX to the address below and the smart contract will instantly send your prize.
TER65zQs9YKmnZ3cNsfhEZtQwuVQckrbFt — 100 TRX
En son huso02 tarafından düzenlendi; 14 - 01 - 21, 19 : 39.
Hocam bunlar tokatcı bence, birileri para yatırdı bizim grupta bakalım gelecek mi, ama airdropa para mı yatırılır, bir de 150 Dolar o listedekilere verdiğini dusunursen cok buyuk para, neresinden bakarsan bak tutarsızlık %99 dolandırıcı bunlar.
diğer konulara hakim kişiler de zamanla paylaşım yapar forumda güzel bir etkileşim noktasına dönebilir başlık. ben de yakında faydalı bir şeyler paylaşacağım. belki foruma özel bir airdrop yaparız burdaki kitle faydalanır.
Yorum