emegınıze sağlıkk
Airdroplar
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-
ben geçen cumartesi trust wallet indirdim.ama daha hiçbir airdroba katılmadım.ufaktan başlıycam ama.
tedirgin etti bu yazınızYorum
-
-
sadece trust wallet yeterliyse zaten sorun yoktur.
ama değişik aplikasyonlar yüklemek gerekliyse bile airdrop fırsatlarını denemek için dandik 300-500 liralık ikinci el bir android telefon almaya değer sanki.
iOS telefonlar için hiçbir fikrim yok, merak da etmiyorum : ))))Yorum
-
Merhaba arkadaşlar telegramdan harves farm Finance 2.5 farm marta verecek şimdiki fiyatı 300 doların üzerinde ben şansımı denedim. Sadece yapilmasi gerekenler telegramdan kanal takibi Twitter takibi ve Medium sayfasını takip ettikten sonrà etherum adresini gmail giriliyor. Verirler mi bilemem ama verirlerse iyi para.Yorum
-
Merhaba arkadaşlar telegramdan harves farm Finance 2.5 farm marta verecek şimdiki fiyatı 300 doların üzerinde ben şansımı denedim. Sadece yapilmasi gerekenler telegramdan kanal takibi Twitter takibi ve Medium sayfasını takip ettikten sonrà etherum adresini gmail giriliyor. Verirler mi bilemem ama verirlerse iyi para.Yorum
-
Yorum
-
⚡️⚡️SafePal Wallet SFP Token veriyor.⚡️⚡️
2.Round diye duyurdular, 1 ay önce de dağıtım yaptılar.
Değeri çok yüksek olabilir. Binance borsasına girecek.
SafePal Binance partnerlerindendir.
İlk rounda katılanlar da katılabilir.
31 Ocak'a kadar alınabilir. 3 Şubat dağıtım zamanı
https://safepal.io/download
(Yüklerken software walleti seçeceksiniz)
(Cihazının modeline göre ios ya da android seçersiniz)- Cüzdan açılınca alttaki orta kısıma tıklayarak 'DAap' kısmına tıklayın.
- 'Claim SFP Free Token' yazısına tıklayın.
- Burada ilk önce '10% Share' yazan yere tıklayın.
- Alt taraftaki boşluğu bu kodu yazıyoruz MT2MYM
- 'Claim Now' tuşuna basıyoruz.
- Sonra 'Claim SFP' sayfasında 'Twitter' yazan kısma tıklıyoruz.
- Sizden @iSafePal Twitter hesabını takip etmeniz ve orada yazan tweeti RT etmeniz istenecektir.
- Verilen tweeti hem normal hem de alıntı ile RT yapınız. Alıntı ile RT yaptığınız tweete kendi ref. kodunuzu yazınız. Kendi ref. kodunuz kırmızı ile o sayfada yazılı, kırmızı 6 haneli rakam ya da harflerdir. Alıntı ile RT yapacağınız tweetini şu şekilde yazabilirsiniz: The SFP Airdrop Round 2 of the Binance-back SafePal wallet is finally here! Download the App. use my referral code : XXXXXX XXXXX'li yere kendi kodunuzu yazacaksınız.
- Alıntıladığınız tweetin linkini ilgili yere yapıştırın. 1-2dk da onay gelecektir.
- İşlem bu kadar.
SafePal cüzdanına ait tokenin şuan bir değeri yok. Binance destekledigi için iyi bir değerden listeleneceğini düşünüyorum.
1.Round da 25 SFP verdiler düşünün, şu an ise 0.2 SFP veriyorlar. Bence çok iyi bir rakamdan listelenecek, oldukça değerli.
Buraya metinleri yapıştırırken baya zor oluyor, bazı yazıları göstermiyor anlamadım, not pade atıp yapıyorum, kusura bakmayın çıkmamış ilk attığımda
İlk kurup işlemleri yapanlar yaklasık 85 SFP kazandılar.
Havadan 800TL verdıler müthiş
(SFP ler kilitliydi, kilidi acıyorsunuz o kadar)Yorum
-
Latoken'ın yeni quiz'li airdropları var arkadaşlar.
Quiz'in yanıtlarını da yazıyorum.
2farklı quiz ve hediye var.
İlgilenen telegram botuna basarak devam edebilir.
Latoken borsası ödülleri en hızlı ve kesin gelen ödüllerdir.
LATOKEN UNİS AİRDROP
Değer : 65 UNIS~6,5$
Link: https://t.me/latoken_airdrops_bot?st...NIS-source_def
Quiz ,telegram ve sosyal medya görevlerini yaparak Unis kazan
Quiz cevapları:
1. D
2. B
3. B
4. C
5. A
Latoken Borsası DIXT
10$'lık DIXT
Level2 Kyc yapılması gerekiyor
Botu başlat ve sosyal hesapları takip et. "It's done check it" tıkla.
https://t.me/latoken_airdrops_bot?st...IXT-source_def
Quiz Cevapları
A, A, B, B, CYorum
-
SM-T290 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
Yorum