merhabalar.bitcoin ile paribuya çekip paribudan havale ile çekim yapsak sıkıntı olurmu arkadaşlar.deneyen bilen varmıdır. suan bu yöntem en garanti gibi gözüküyor ama.
bitcoin
Daraltma
X
-
-
Yorum
-
Yorum
-
Twitter da bir şeye katılmıştım bir süre önce.. Gece mesaj gelmiş,uğraşmaya degermi ki 50 INE kazanmışım
Hi, Thanks for joining our Thanksgiving voting!
Congrats that you are one of ourYorum
-
Sevgili yöneticilerim para çekme yöntemlerine filan gizli özel bir başlık açılıp her önüne gelenin girememesini talep ediyorum. Yoksa sürekli herşey ifşa oluyor.
İns dikkate alirsiniz
Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiYorum
-
-
Arkadaşlar sakin olun endişenizi anlıyorum ama yersiz bunlar. Bitcoin, blockchain bu tarz konularda nette biraz gezinin. Eskiden olsa türkçe çok kaynak yoktu ama şimdi gırla. Biraz araştırırsanız bu yöntemlerin engellenemez olduğunu göreceksiniz. Hele hele son yapılan ve yapılacak olan düzenlemeler ile kripto para konusunda hiç bir endişeniz olmasın. (Devlet kendi kripto parasını bile çıkarmanın hesaplarını yapıyor). Kripto ile yatırıp kripto ile çekin. Hele bir de yabancı bir borsa üzerinden yaparsanız işlemleri hiç bir sıkıntınız olmazYorum
-
Arkadaşlar sakin olun endişenizi anlıyorum ama yersiz bunlar. Bitcoin, blockchain bu tarz konularda nette biraz gezinin. Eskiden olsa türkçe çok kaynak yoktu ama şimdi gırla. Biraz araştırırsanız bu yöntemlerin engellenemez olduğunu göreceksiniz. Hele hele son yapılan ve yapılacak olan düzenlemeler ile kripto para konusunda hiç bir endişeniz olmasın. (Devlet kendi kripto parasını bile çıkarmanın hesaplarını yapıyor). Kripto ile yatırıp kripto ile çekin. Hele bir de yabancı bir borsa üzerinden yaparsanız işlemleri hiç bir sıkıntınız olmazYorum
Yorum