Merhaba btcturk sitesinden 370 tl papara hesabıma para çekme işlemi gerçekleştirdim 16 saat oldu ödeme yapmadılar defalarca görüştüm biz parayı gönderdik papara ile çözün deniyor paparayı arıyorum bize para gelmedi gelse anında hesabınıza ulaşır sorun varsa dekont gönderin deniyor.Btcturkden dekont istiyorum dekont vermiyorlar paranızı gönderdik diyip konuyu kapatıyorlar bununla ilgili ne yapabilirim basına böyle bir durum gelen varmı suan para ortada yok herkes birbirinin üstüne atıyor ve dekont gönderilmiyor
Btcturk paramı göndermiyor
Daraltma
X
-
-
Merhaba btcturk sitesinden 370 tl papara hesabıma para çekme işlemi gerçekleştirdim 16 saat oldu ödeme yapmadılar defalarca görüştüm biz parayı gönderdik papara ile çözün deniyor paparayı arıyorum bize para gelmedi gelse anında hesabınıza ulaşır sorun varsa dekont gönderin deniyor.Btcturkden dekont istiyorum dekont vermiyorlar paranızı gönderdik diyip konuyu kapatıyorlar bununla ilgili ne yapabilirim basına böyle bir durum gelen varmı suan para ortada yok herkes birbirinin üstüne atıyor ve dekont gönderilmiyorYorum
-
Btcturk sitesi normalde güvendiğim ve bilindik bir sitedir, ufak bir meblağ için kendi ismini zedelemez diye düşünüyorum, insanlık hali gözünden kaçmış olabilir mi? Bir kontrol et tekrardan derim veya paparada ki hesap hareketlerini paylaşabilirsin adamlarla belki yardımı dokunur.Yorum
-
Buraya yazdıkdan sonra işlemler okadar hızlandı ki ışık hızıyla bu başlıkdan 10 dakika sonra herşey çözümlendi , herşeyi iptal edip btc hesabıma tutarı geri yatırdılar hemen banka hesabına çekme verip paramı kurtardım.
Paparadan kaynaklı oldugunu söylediler bende kendilerine tekrar dekont niye gönderemiyorsunuz dedigimde cevap yok dekont vermiyorlarmış güvenlik nedeniyle ne güvenligiyse
Bu arada şikayet yazılarımın kaldırılması talep edildi Buraya yazmasam belliki süründürücekler.Yorum
-
Buraya yazdıkdan sonra işlemler okadar hızlandı ki ışık hızıyla bu başlıkdan 10 dakika sonra herşey çözümlendi , herşeyi iptal edip btc hesabıma tutarı geri yatırdılar hemen banka hesabına çekme verip paramı kurtardım.
Paparadan kaynaklı oldugunu söylediler bende kendilerine tekrar dekont niye gönderemiyorsunuz dedigimde cevap yok dekont vermiyorlarmış güvenlik nedeniyle ne güvenligiyse
Bu arada şikayet yazılarımın kaldırılması talep edildi Buraya yazmasam belliki süründürücekler.Yorum
-
Adamlar günde 20 milyonluk işlem yapıyor tutupta 370 liraya mı ödemeyecekler, belliki sorun olmuş işlem uzamış.Yorum
-
En güvenilir en eski firma btcturk tür btc daha Dünyada yeni yeni filizlenirken btctürk Türkiye pazarında işlem yapıyodu sonra bir süre yasal süreçlerden dolayı ara verildi yanılmıyorsam sahibi değişti işlemlerine müşteri destekleri ve ödeme sistemleri gelişmiş şekilde devam ediyorlar.1.5 yıl kadar öncede koinim sitesinden düzenli ödeme almışlığım var şuan ne durumdalar bilmiyorum.Bu 2 sini tavsiye ederim yani.Yorum
Yorum