Bu ilk ziyaretinizse, SSS'ye göz atmayı unutmayın.
Forumu tüm özellikleriyle birlikte kullanabilmek için kaydolmanız gerekir. Üyelik tamamiyle ücretsizdir.
Bana daha dönüş yapmadılar gerçekten garip ya. Bari onaylama da yeniden yollayalım.
Bu arada bu Bitsdaq için bilgisi olan var mı? Bu bedava verdikleri kripto paralar bir işe yarayacak mı? 20 dolar falan olur mu yani.
Hiç ümitlenme, milyon bxbc si olan var. birde bize verdikleri şu an coin degil şeker. Onlar coine cevrilecek.
Bende 10 şubattan beri bekliyorum onaylanmasini blockchainde bize ne zaman sira gelecek acaba
Xlm yattı hesaba. Yalnız hata yaptım direk BtcTürk'e göndermeye çalıştım. Memo adres yeri yoktu. O nedenle gelmeyecek sanirim. Ne olur arkadaşlar Blockchain hesabına geri mi döner XLMler?
Xlm yattı hesaba. Yalnız hata yaptım direk BtcTürk'e göndermeye çalıştım. Memo adres yeri yoktu. O nedenle gelmeyecek sanirim. Ne olur arkadaşlar Blockchain hesabına geri mi döner XLMler?
Btc türkle irtibata geç bence halletse onlar halleder.
Ekran görüntüsü istiyorlar bende memo adres yazmamistim ekran görüntüsü gönderdim 1 saat sonra btc Türk e düştü para
Yorum