Dün arkadaşıma hesap açtık benden sonra 10 dakikada hesabı onaylatıp parayı çektik.
blockchain 25$ değerinde xlm
Daraltma
X
-
Yorum
-
Açıkçası bende farklı bir işlem yapmayacağım sorunun çözüleceğini düşünmüyorum ama sanki farklı bir şekilde yeniden gönderdim diyenler vardı onlar farklı mail ile mi yollamıştı ona göre hareket etmekte fayda var.Yorum
-
ayın 8 inde ilk kez üyelik açıp kimlik doğrulaması yapmıştım başka hiç bir işlem yapmadan bekledim bu gun yattı hesabıma 23 küsür dolar
SM-A310F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiYorum
-
hiç bir girişimin netice vereceğini düşünmüyorum. Çünkü 5-6 aydır bekleyenler de doluymuş. Ve 10 tane mail atanların da aynı fix cevap gönderiliyormuş. İlginç bir onay sistemleri var eğer cihaz onaylamazsa manuel onaya geçiyorlar ve daha çok bilgiyi eşelştiriyorlarmış o yüzden çok uzuyor.
Açıkçası bu kadar uzun sürmesi insanı geriyor. Hesabınızı onayladık diye mail gelse , 25 Dolar gelmese de olur. Çünkü dediğim gibi 5 aydır bekleyenler de var. Bazılarının da 5 dk da onaylanıyor. Kesinlikle rastlantısal bu süreç.Yorum
-
Bunu ben de denedim ama belgeleri gönderirken işlem yarıda kaldı sanırım devam et dedim etmedi de bu konuyla ilgili başka bir mail de gelmedi, uygulamadan hesabın onaylanıp onaylanmadığını da kontrol edemiyorum. Sadece 25$ değerindeki coin için sırada olduğuma dair bir mail aldım o kadar. Yeni bir hesap açıp oradan belge göndermem gerekir mi sizce? Ya da nasıl irtibata geçebilirim yardım ekibiyle?
Not: Telefon numaram onaylı.Yorum
-
Arkadaşlar mail verify etme kısmında sorun yaşayan var mı? Onlarca kez denedim, ancak her seferinde hata oluşuyor. Mail adresime blockchain'den mail geliyor, verify butonuna bastığımda "Something went wrong." hatası alıyorum. Mail adresini değiştirmeyi denedim, onu da kabul etmedi. Daha önce bu sorunu yaşayıp çözen arkadaşlar yardımcı olurlarsa çok sevinirim.Yorum
-
ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiYorum
Yorum