blockchain 25$ değerinde xlm
Daraltma
X
-
aha bana gelen mailde şu yazıyor :
We wanted to let you know that we need to make a few extra checks on our side to verify your identity. This means it will take a little longer to get you verified and ready to exchange cryptocurrencies.
Right now you don't need to do anything. Our support team may get in contact if there's any extra information we need.
In the meantime you can use your wallet as always, to send and receive.
Thanks,
The Blockchain TeamYorum
-
Edit: swap tan btc ye cevirdimEn son nklilker35 tarafından düzenlendi; 09 - 02 - 19, 16 : 08.Yorum
-
btc ye çevirdim ancak gönderme işleminde Bitcoin işlemin gönderilemedi. Lütfen tekrar dene diyor neden acaba. böyle birşey yasayan var mı?Yorum
-
Daha önce üyeydim. Kimlik ve resim yüklememiştim. Verilen linkten yükledim şu anda tier 2 in review diyor. Başka bir şey yapmam gerekiyormu.
SM-G611FF cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiYorum
-
beklemen gerekiyor bana sabah nmail atmışlar yukarda yazmıştım işte onay biraz uzun sürecekmiş.Yorum
-
Cidden bütün saçma şeyler beni buluyor arkadaş.
Tier 2 approved yazıyor.Linke tıkladığımda sıkı durun xlmniz yolda diyor gelen giden hiçbişe yok 2 gündür.Allah rızası için ne yapılması lazım bilen biri var mı bişeyleri eksik mi yapıyorum acaba.Yorum
Yorum