blockchain 25$ değerinde xlm

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • Veysel_20
    • 22 Sep 2012
    • 6492
    • 90'lar
    • Kombici ve Kombineci

Herkese merhaba yeni gördümde bunu. Henüz hiçbirşey yapmadım sizce uğraşmalı mıyım ? Nasıl yapacağım onuda bılmıyorum. Yardım edecek tecrübeli arkadaşlar pm den özel mesaj atabılır mı rıca etsem..

Yorum

• cilekes_58
      • 15 May 2012
      • 9871

İlk olarak seruven tarafından gönderildi
      Onaylanmayanlara mail gelmedi mi bana geldiği gibi, biraz bekliyceksiniz diye. Bana açık açık dediler biraz uzun sürcek sizinki diye
      ben dün yaptım mailde gelmedi onaylanmadı da benimkide uzun sürecek galiba tek umudum işte hafta sonu diye ondan böyle gecikti yarında onaylanmazsa ben artık ümidi keserim.

Yorum

• muammer158
        • 28 Nov 2003
        • 1418

Bende de aynısı. Dün yaptim ne mail var ne onay.

SM-G611FF cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• seruven
          • 22 Jun 2018
          • 3062
          • Mühendis

İlk olarak cilekes_58 tarafından gönderildi
          ben dün yaptım mailde gelmedi onaylanmadı da benimkide uzun sürecek galiba tek umudum işte hafta sonu diye ondan böyle gecikti yarında onaylanmazsa ben artık ümidi keserim.
          bana ingilizce olarak e-mail atmışlar. Hiç bir şey yapmanıza gerek yok fakat şu an ekibimiz dökümanlarınızı incelemek için daha fazla teyitle uğraşmaktalar diye. Bu da onay sürecini biraz uzatacaktır diye.

Yorum

• ozo007
            • 13 Oct 2018
            • 327

ben dün uğraştım belgeleri yükliyemedim.2saat önce yükleyebildim.eposta falan gelmedi. hesabıma şimdi girince onaylandığıni gördüm. giriş te 25dolar için ücretsiz xlm isteyin diye ibare çıktı.sonrasında eposta ilgili kutuya yazıp onaylayınca.listede siniz dedi..bakalım bu 25 dolar ne zaman yansır hesaba..

Yorum

• seruven
              • 22 Jun 2018
              • 3062
              • Mühendis

Bana da 3 gün önce listesiniz diye mail gelmişti. Listede olmak önemli değil, kimliğiniz onaylanmadığında zaten listede olsanız da gelmiyor.

Yorum

• tractatus
                • 18 Sep 2006
                • 2691

İlk olarak seruven tarafından gönderildi
                Onaylanmayanlara mail gelmedi mi bana geldiği gibi, biraz bekliyceksiniz diye. Bana açık açık dediler biraz uzun sürcek sizinki diye
                bana da aynı mesajı attılar. yeni kimlik yok bende. eskiyi kabul etmediler ilk yüklediğimde. ehliyeti yolladım bu sefer. onaylanmayacak sanırım.

Yorum

• wertygs
                  • 28 May 2013
                  • 2804

İlk olarak tractatus tarafından gönderildi
                  bana da aynı mesajı attılar. yeni kimlik yok bende. eskiyi kabul etmediler ilk yüklediğimde. ehliyeti yolladım bu sefer. onaylanmayacak sanırım.
                  benim eski kmlikle onaylandı...

Yorum

• tractatus
                    • 18 Sep 2006
                    • 2691

İlk olarak wertygs tarafından gönderildi
                    benim eski kmlikle onaylandı...
                    benim ki şeklen de baya eski baya yıpranmış durumda; demek ki bu yüzden sorun oldu.

Yorum

• wertygs
                      • 28 May 2013
                      • 2804

İlk olarak tractatus tarafından gönderildi
                      benim ki şeklen de baya eski baya yıpranmış durumda; demek ki bu yüzden sorun oldu.
                      olabilir. yenilemek lazım da son gune kadar yapamayacaz heralde...

Yorum

• jossuaking
                        • 30 Apr 2012
                        • 1406

Benim hesabım hala onaylanmadı, hala bekliyorum bakalim.
                        Buarada Bittrex'in ortaklık kurduğu Bitsdaq borsası kayıt ve hesap onayı sonrası anında 1700 #bxbc yani #BXBCandy veriyor. Kimlik doğrulaması yapana ilave 5000 tane ve her gün giriş yapana ilave 200 tane daha bxbc veriyor. Airdroplar iyi para verebiliyor. Zamanınız varsa değerlendirin. Belki iyi bir gelir elde edilebilir.
                        Burdan kayıt olabilirsiniz ; https://bitsdaq.com/signup

referans olarak beni gösterirseniz cok sevinirim. ( 1UF9XYPW )
                        En son jossuaking tarafından düzenlendi; 12 - 02 - 19, 23 : 11.

Yorum

• mpabe
                          • 19 Jul 2018
                          • 1513

Ben kimliğimi yukledim onaylandi maili geldi ama 3 gun oldu yuklenmedi 25$

Yorum

• cilekes_58
                            • 15 May 2012
                            • 9871

İlk olarak jossuaking tarafından gönderildi
                            Benim hesabım hala onaylanmadı, hala bekliyorum bakalim.
                            Buarada Bittrex'in ortaklık kurduğu Bitsdaq borsası kayıt ve hesap onayı sonrası anında 1700 #bxbc yani #BXBCandy veriyor. Kimlik doğrulaması yapana ilave 5000 tane ve her gün giriş yapana ilave 200 tane daha bxbc veriyor. Airdroplar iyi para verebiliyor. Zamanınız varsa değerlendirin. Belki iyi bir gelir elde edilebilir.
                            Burdan kayıt olabilirsiniz ; https://bitsdaq.com/signup?referralCode=1UF9XYPW
                            bu sitede mobil onayı yapabildin mi ben yapamadım da bu arada referanslı link yasak bildiğim kadarıyla dikkat et.

Yorum

• jossuaking
                              • 30 Apr 2012
                              • 1406

@cilekes_58 ; bana da gelmedi mail attım düzeltirler büyük ihtimal dostum.Daha önce başka borsada da basıma gelmişti.Sorun çözülüyor. Uyarın için tesekkurler mesajımıda editledim.

Yorum

• spykinqer
                                • 14 Nov 2016
                                • 1667
                                • Para kaybetmek
                                • Inşaat Mühendisi

İlk olarak mpabe tarafından gönderildi
                                Ben kimliğimi yukledim onaylandi maili geldi ama 3 gun oldu yuklenmedi 25$

https://login.blockchain.com/#/open/...paign=sunriver

https://www.blockchain.com/getcrypto/claim

şu linkleri hallet 20 saniyede hesabında olur

Yorum

Çalışıyor...