arkadaşlar kayıt olduktan sonra kamera ile onay gibi bir sayfa cıktı ama beceremedim .daha sonra o sayfayı tekrar bulamadım..nasıl oluyor bu onay işi?
blockchain 25$ değerinde xlm
Daraltma
X
-
-
Ayarlardan yapılıyor ama tam nereden bilemedim. Bu arada xlm yoldaymış halen devam ediyor kampanyaYorum
-
Xlm hazır diye ben mobil uygulama kullandığım için ana ekranda yazıyor siteye her girişte. Benim bugün onaylandı dabah 10gibi beş ya da altı saat sonra yollanıyor yazdı sitede. Doğrudur herhalde hocam onay verdiğine göreYorum
-
Benim de pazartesi onaylanmıştır belgeler herhangi bir şey yoktu Biraz önce uygulamadan girdim Benim de yolda diye yazdı bakalım ne zaman gelecekYorum
-
Yorum
-
Ben yardım kısmından Türkçe olarak sordum Bana otomatik 1 dakika sonra Türkçe olarak cevap geldi benim kullanici numarası falan Yazmadim otomatik olarak geldi cevap genel olarak Durmuş olabilir belli olmaz bunların işi hiç gelmeyebilir yani fazla mutlanmadan beklemek lazım
## - Lütfen cevabınızı bu satırın üstüne yazın - ## Merhaba, Şu anda XLM havai fişek programının bu aşamasını kapatıyoruz. Uçaklar şimdi tüm kullanıcılar için duraklatıldı. Eğer Altın onaylıysanız, ancak XLM'yi almadıysanız, şu anda bu XLM uçağı için uygun değilsiniz. Bununla birlikte, gelecekte bu programı genişleteceğiz, bölgenize genişletilmiş gelecekteki uçaklar için uygun olabileceğiniz için bizi izlemeye devam edin. Altın doğrulaması ile daha yüksek işlem limitleriyle tam Swap işlevine de erişebilirsiniz. Buradan daha fazla bilgi edinin: https://support.blockchain.com/hc/en...ts-I-can-Swap- Kimliğinizin doğrulanmasını hala bekliyorsanız, başvurunuz el ile inceleniyor olabilir. Bu, bu sefer hava limanını almayacağınız anlamına gelse de, bölgenize gelecek olan gelecekteki uçaklar için uygun olabilirsiniz ve Altın Seviye doğrulaması aldığınızda, Swap ve kimlik doğrulaması gerektiren diğer hizmetlere erişebileceksiniz. Tüm bilgi ve belgeler otomatik sistemimiz ve / veya uzman personelimiz tarafından incelenir. Otomatik doğrulama yaklaşık 5 dakika sürer, ancak otomatik doğrulama ile ilgili sorunlar varsa ve uygulama el ile inceleme gerektiriyorsa 2 saat veya daha uzun sürebilir. Maalesef herhangi bir uygulamayı hızlı bir şekilde izleyemiyoruz. Daha fazla bilgiye ihtiyaç duyarsak sizi haberdar edeceğiz ve sizinle iletişime geçeceğiz, bu yüzden bizden gelen tüm e-postalara göz atın! Başvurunuzu mümkün olan en kısa sürede işleme koymak için elimizden gelenin en iyisini yaptığımızı garanti ediyoruz. Kimlik doğrulama ile ilgili daha fazla bilgiyi burada bulabilirsiniz: https://support.blockchain.com/hc/en...y-Verification Kimlik doğrulama durumunuz ne olursa olsun, kriptolarınızı her zaman gözaltına alınmayan Blockchain cüzdanınızla birlikte gönderebilecek, alabilecek ve saklayabileceğinizi lütfen unutmayın. Saygılarımla, Blockchain'i cüzdan sağlayıcınız olarak kullandığınız için teşekkür ederiz! Bu e-posta Blockchain tarafından sunulan bir hizmettir. Zendesk tarafından verilir. [Z3624R-32EM]Yorum
-
ben de dün belgeleri onaylladım. Belgeleriniz onaylandı diye e-mail aldım ancak airdrop yolda falan demedi. Bitmiş sanırımYorum
-
-
-
ha bugün ha yarın diye diye geçen salı gönderdim evrakları.
hala incelemede yazıyor.
25$ işi bittiyse önemlide değil artık sanırım.
buradan bir arkadaş felixo airdrop için link göndermişti özelden.
kurban bayramına kadar ödeme yapılcak diye beklentisi vardı.
orayıda üyelik açıp bıraktım.geçen baktım 7 dolar değerinde coin yatırmışlar ama daha satışı yapılmıyor.
airdrop işi iyiymiş aslında.ama heryere evrak gönder işinden tırsıyorum..Yorum
Yorum