Bitcoin Cüzdan Tavsiyesi
Daraltma
X
-
-
beyler btcturkte iphone telefonlarda cekme bölümüne girdigimizde adresi yapistiracak alan cikmiyor bunu çözebilen oldu mu canli yardım yeni arayuz yapacaz dedi amaYorum
-
Ah dostum ahhh deştin yaramı
Bitwala, xapo ve ismini hatırlamadığım 3 tane kartım vardı geçtiğimiz yıl. VİSA 2017 sonunda hepsini iptal etti.
Küçük bir miktar komisyonları vardı. ecopayza kapıyı gostercektik ama olmadı.
Ben takip ediyorum bunları ileride tekrar aktif olur ümidiyle.
Hatta daha dün Bitwalaya dm gönderdim onu da koyayım buraya.
Hi xxxxxx,
We aim to serve all European residents. However, German residents are the first to have the opportunity to open Bitwala accounts. That's because of the technicalities that come with our launch in Germany.
Nonetheless, we encourage all European residents who are looking for a blockchain banking solution to sign up to our pre-register list here.
Best regards,
Guy
Yorum
-
https://bitcointalk.org/index.php?topic=1972805.0
Buralara bakabilirsin ben bi ara spectro kullanıyordum bi de bitwala vardı sanırım onlar banka falan açıyordu en son.
MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiYorum
-
kimlikli selfie göndermekle kimlik göndermek arasındaki fark nedir ben merak ediyorum tamam hoş bir uygulama değil ama adamlar güvenlik için yapıyor sizin fotonuza bakıp puhaha tipe bak diye güleceklerini falan mı düşünüyorsunuz en temizi btcturk hesabı onaylayın daha sonra havale ile para yatırın ilk işlemden 48 saat sonra btc yatırıp çekmeye başlayabiliyorsunuz. btc transferlerinden komisyon almıyor daha ne olsun? alternatifler paribu komisyon alıyor dpara hem komisyon hem de arada saçma sapan sistemsel hatalar yaşatıyor gerek yok. büroya yatırırken de atıyorum 500 tl seçiyorsunuz bir sonraki ekranda tam olarak kaç btc atmanız gerektiği söyleniyor oradaki tutarın aynısını küsüratıyla adamların verdiği cüzdana gönderince de 10-15 dk içinde geçiyor büro hesabına. otomatik bir sistem olduğu için de güvenli yatırırken cepbank çalındı tarzı problem yok çekerken atm istedim havale göndermişler derdi yok. rota ve moon da mesela btc ile yatırıp atmden de çekebilirsiniz. ya da bürodan btc olarak çekersin nakit lazım olduğunda da havale olarak hesabına alırsın illegal bir durum yok. kur farkından dolayı 15-20 tl eksik geçiyor sadece ama zaten çoğu büronun da btc bonusu var. hatta yanılmıyorsam ticket 50 tlye kadar olan farkı manuel olarak da ekliyor hesaba.bir de btc ile ecoya da kesintisiz yatırabiliyorsunuz para yatırma menüsünde en aşağıdaki alternative paymentsa tıklayarak.Yorum
Yorum