Bitcoin
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Arkadaşlar BTC ile ev satmıyorum olay şu benim btc hesabıma X kişisi verdikleri kodu açıklama kısmına girip havale yapsa benim BTC hesabıma para gider mi yoksa BTC bu parayı hesaba geri mi gönderir ? Paribu Btcturk vs hangisi bu sistemi kabul ediyor ?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiYorum
-
Arkadaşlar BTC ile ev satmıyorum olay şu benim btc hesabıma X kişisi verdikleri kodu açıklama kısmına girip havale yapsa benim BTC hesabıma para gider mi yoksa BTC bu parayı hesaba geri mi gönderir ? Paribu Btcturk vs hangisi bu sistemi kabul ediyor ?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiYorum
-
Sana para göndermek isteyen kişi neden elden vermiyor, yok illa bitcoin gönderecem diyorsa Kapalıçarşıda bu işi yapan bir firma var Cumartesi gittim hatta görüşmeye, onlardan komisyonla alıp senin coin borsasındaki hesabına atar sen de tekrardan ordan adamların hesabına gönderip bozdurursun komisyon ile ama dediğim gibi komisyon ödersiniz...Yorum
-
evet kapalıçarşıda ofis açıldı türkiyedeki ilk,komisyonlar işi çözerler bence en sağlamı bu olur başka türlü güven olmaz o işeYorum
-
Yorum
-
hocam şöyle benim adıma olan evi satıcam ve alıcı sensin sen bana parayı işbankasından havale atıcaksın ama benim bankam yok bende sana diyorum ki ben sana hesap vericem oraya at ve sana verdiğim hesap btcturkten aldığım havale hesabı sen parayı havale yaparsan benim btc hesabıma 250 k değerinde bitcoin geçer mi ?Yorum
-
hocam şöyle benim adıma olan evi satıcam ve alıcı sensin sen bana parayı işbankasından havale atıcaksın ama benim bankam yok bende sana diyorum ki ben sana hesap vericem oraya at ve sana verdiğim hesap btcturkten aldığım havale hesabı sen parayı havale yaparsan benim btc hesabıma 250 k değerinde bitcoin geçer mi ?
Oldu ki aktardın al sat filan islemlere baya bir komisyon vericeksin para hesabına tl gecicekti sen onla bitcoin veya farklı kripto para alıcaktın oyle transferi dusunucektin senin transfer ettigin kisi banka hesabına cekebilmek icin gene tl ye cevrim yapıcak cok fazla komisyon cıkıcaktı.Bunun dısında hepsini gec bir ev parası nerde oldugunu bilmiyorum da en az bir 150-200 bin vardır heralde bu kadar parayı aktardıgın kisi bankaya cekincede sorun olma ihtimali yuksek olucaktır.Yorum
-
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildihocam şöyle benim adıma olan evi satıcam ve alıcı sensin sen bana parayı işbankasından havale atıcaksın ama benim bankam yok bende sana diyorum ki ben sana hesap vericem oraya at ve sana verdiğim hesap btcturkten aldığım havale hesabı sen parayı havale yaparsan benim btc hesabıma 250 k değerinde bitcoin geçer mi ?
Olmadıgı soylendikten sonra attıgın 3 mesaj bu. Olmuyor banka hesabı ile btc hesabı sahibinin isimlerinin tutması gerekiyor işte.Yorum
Yorum