Bitexen/Exencoin
Daraltma
X
-
-
Markete tıkla, sol taraftan xlm ye tıkla
Stellar sat A tıkla
Tüm stellar bakiyeni oradaki 1.3 liradan sat
Türk lirası olur
D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiYorum
-
-
Hocam bu mesajını gördüm hemen üye oldum, belge gönderdim ve şu an hesabım onaylandı. Tüm işlemler sadece 10 dk sürdü valla helal olsun adamlaraYorum
-
-
Evet tıklamıştım. Hesap hareketlerinde de başarlı görünüyor. Hatta sms dahi geldi, başarılı şekilde gerçekleşmiştir diye.
Sag tarafta görülüyormuş bakiye şimdi çözdüm. Satışın başarısız olma sebebi de tl olarak miktarı girmedigim için olmuş. Şimdi satıp tl çevirdim parayı. 30 tl tuttu. Şimdi bu bakiyeyi Rotabete aktarmak için litecoin ve etherum almam gerek. Bunlardan hangisi daha ucuz oluyor? Parayı minimun miktar da nasıl rotaya aktarabilirim?
Bu arada Koineksin al sat sayfası çok karışık geldi. İlk defa bu işlemi yapan biri olarak baya uğraştırıyor.
Edit: Koinekste bi türlü Ltc alımım gerçekleşmedi bende en son paparaya oradan da banka hesabıma çektim parayı. 29 Tl olarakEn son Lecher34 tarafından düzenlendi; 24 - 08 - 18, 00 : 23.Yorum
-
GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiYorum
-
Yorum
-
Xml alıp Betine atayım dedim hesap onay aldığında. Betinin destek adresi veremedi, stelları borsa ismi sandı. O ara binance a döndüm. Xml adresi kopyaladım sonra betinde metin olarak tüm adreslerin olduğu yer geldi aklıma oraya bakıp kopyaladım ama olmamış.
Özetle, binance nın adrese betinin memo numarasıyla atmışım xml yi. Binance level2 ye geçmezsen ve videolu aksiyonlu ispat yapmazsan transferini unut diyor [emoji16]
Bitexen helal etmedi galiba. Uzay boşluğunda mı desem arafda mı desem gariban stellarlarım sürükleniyordur şimdi. Gardaş burası neree [emoji23]Yorum
-
Xml alıp Betine atayım dedim hesap onay aldığında. Betinin destek adresi veremedi, stelları borsa ismi sandı. O ara binance a döndüm. Xml adresi kopyaladım sonra betinde metin olarak tüm adreslerin olduğu yer geldi aklıma oraya bakıp kopyaladım ama olmamış.
Özetle, binance nın adrese betinin memo numarasıyla atmışım xml yi. Binance level2 ye geçmezsen ve videolu aksiyonlu ispat yapmazsan transferini unut diyor [emoji16]
Bitexen helal etmedi galiba. Uzay boşluğunda mı desem arafda mı desem gariban stellarlarım sürükleniyordur şimdi. Gardaş burası neree [emoji23]
Koinekse atıp Paparaya çekin
Ordan da ister cepbank yapin isterse 40 tlye tamamlayıp betegele atin yada 20 tl ustu kabul eden sitelere yatirin yada cepbank yapin.Yorum
-
Bitexenden betine daha kısa olur sanki. Koineks hesap onaylat masraf ver falan. Saniyelik dalgınlık işte. Yoksa en doğrusuydu.Yorum
-
Yorum
-
Eksisozlukten falan baktim 4 kisi kurmus sirketi muhendislermis adresleride mevcut sirketin kibrista degilde burda olmasida guven verici.eksi sozlukte yazmislar detayli bakabilirsin.bddk onayi varmi acaba onemli olan bu sonucta buda bankacilik islemine giriyor.Yorum
Yorum