koinekse stellar olarak cektım bunu rippleye cevırme veya btcye cevırme veya paparaya cekme nasıl oluyor?
Bitexen/Exencoin
Daraltma
X
-
-
Yorum
-
Yorum
-
Şu an kullanıcı sayısı arttıkça aynı oranda exen coin fiyatida düşecek şu an 100 exen 32 liraysa belki 3-5 liraya bile düşebilir fakat Ocak ayından sonra her 3 ayda bir Bitexen alım yaparak exen coin leri imha edecek ve tam tersi exen coin azaldıkça da fiyat yukselecektir yıl sonuna doğru fiyat iyice düşünce biraz alım yapıp daha sonra satmak kâr getirir yüksek ihtimal ulan kripto piyasasina gireli 1 hafta oldu çözdüm galiba ben bu işi
GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiYorum
-
Şu an kullanıcı sayısı arttıkça aynı oranda exen coin fiyatida düşecek şu an 100 exen 32 liraysa belki 3-5 liraya bile düşebilir fakat Ocak ayından sonra her 3 ayda bir Bitexen alım yaparak exen coin leri imha edecek ve tam tersi exen coin azaldıkça da fiyat yukselecektir yıl sonuna doğru fiyat iyice düşünce biraz alım yapıp daha sonra satmak kâr getirir yüksek ihtimal ulan kripto piyasasina gireli 1 hafta oldu çözdüm galiba ben bu işi
-
-
-
Şuan 35 e alinsa 100 tlye her türlü satılir bir yil sonraYorum
-
Piyasadaki exencoin miktarı / Bitexen gelirinin %50 si
Şeklinde belirleniyor Site gelirini gün geçtikçe arttırabilir daha 3 haftalık bir site dediğin gibi fiyat yukselebilirde ama sanmıyorum çünkü her saniye hesap onayı yapıp piyasadaki exencoin de artıyor dediğim gibi bekletip sona saklayan kişiler bence iyi bir kar yapacak
-
Burada neden bedava para dağıtsın diyenler nerde acep
Bakın neler konuşulmuş bin Exen almak falan, tabiki alınabilir ve ben bu piyasayı biliyorsam ki biliyorum, bu Exenin 2-3 lirayı görmesi fazla uzun sürmez
Ve bunu müşteri yapabilir. Örneğin bin exen aldın hemen birim fiyatı 2 liradan satış emri gireceksin. Piyasa buna alışacak ki Exen fiyatı yükselecek. Satış limite tıkladığında kendin fiyat belirliyorsun. Exenin birim fiyatı oradaki satış ve alış rakamlarının ortalaması
Bu ortalamayı müşteri belirliyor. Ne kadar çok Exen yüksek fiyattan satışa sunulursa alış fiyatı da o kadar artıyorEn son EndoplazmikBirKulum tarafından düzenlendi; 23 - 08 - 18, 19 : 54.Yorum
-
Ticaret yapacağına diğer kişiler gibi yaz sende. Abarttın biraz olayı.
Sağa sola laf atacağına en başta saadet zinciri diyen sensin bu oluşuma.Yorum
Yorum