Bu ilk ziyaretinizse, SSS'ye göz atmayı unutmayın.
Forumu tüm özellikleriyle birlikte kullanabilmek için kaydolmanız gerekir. Üyelik tamamiyle ücretsizdir.
bu adamlar şimdi gerçekten bu dediğin şekilde 36 lirayı 46 lira yapınca parayı çekmemize izin veriyor mu?
burdan bunların çıkarları nedir. 10000 kişiye 46 lira versen 460000 yapar. Hayırdır beleş para mı dağıtıyorlar nedir. Parayı banka hesabına çekme değil de başka sitedeki cüzdana aktarsak yine de 46 liraya eş değer coin mi gerekiyor.
ben çektim eherum cüzdana 10 TL zarar ile etherum cüzdan da siteye 10 TL daha zarar ile toplam 20 TL zarar ile kurtuldum. Sorun yog anında geçiyor. btctürkten daha hızlılar zaten sevmiyordum btctürkü kurtulmuş oldum
ben çektim eherum cüzdana 10 TL zarar ile etherum cüzdan da siteye 10 TL daha zarar ile toplam 20 TL zarar ile kurtuldum. Sorun yog anında geçiyor. btctürkten daha hızlılar zaten sevmiyordum btctürkü kurtulmuş oldum
Ama btctürkte o 20 mi cebinde kalıyor
Venus_V3_5040_2GB cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bu adamlar şimdi gerçekten bu dediğin şekilde 36 lirayı 46 lira yapınca parayı çekmemize izin veriyor mu?
burdan bunların çıkarları nedir. 10000 kişiye 46 lira versen 460000 yapar. Hayırdır beleş para mı dağıtıyorlar nedir. Parayı banka hesabına çekme değil de başka sitedeki cüzdana aktarsak yine de 46 liraya eş değer coin mi gerekiyor.
Evet çekmene izin veriyor
Birçok altcoin ilk çıktığında tanıtım amaçlı bir miktar dağıtım yapıyor. Evet beleş para dağıtan gerçekten var. Altcoinlerini neden para dağıttığını internetten daha detaylı araştırabilirsin
Bakiyen 46 lira olduğunda çekim de kesinti 2-4 lira olabiliyor. Onay aldıktan sonra yardımcı olacağım
Mailine bak açıklama yazar. Büyük ihtimal benim gibi eski kimlik attın. Seri no ya kadar kontrol edebiliyorlar, bu kadar beklemiyordum birazda güvensizlikten eskiyi attım onay çıkmadı kimlik yenilenmişse onaydan geçmiyor eski kimlik foto.
İlk olarak kurbağaşarabı tarafından gönderildi
adresle kimliği birlikte onaylamıyorlar mı adresi onayladılar kimlik duruyor hala
böyle 3 kuruş için büyük oyuncular gelmez. gelenlerde parayı alıp işine bakmak için gelir bizim gibi. hesaba yatırırlarsa paranın gideceği yer belli 1xbet.
çok parası olupta bu borsayı kullanacak olanı düşünmüyorum.
50 saati geçti daha onaylanmadı tekrar mailde attım yoğunluk var diye dönüş yapıyorlar daha hesab onaylanacak exen yatacak
Sonra birde 2 aşamalı girişi aktif etmeye uğraşacam birde çekmeye uğraşacam
Hesap onaylanmışmı diye 1500 kere sayfayı yeniledim başım döndı artık [emoji13]
Yorum