Bu ilk ziyaretinizse, SSS'ye göz atmayı unutmayın.
Forumu tüm özellikleriyle birlikte kullanabilmek için kaydolmanız gerekir. Üyelik tamamiyle ücretsizdir.
5 exen 50 tl ediyordu dün. refimden üye olana ve şartları yerine getirene 30 tl veriyorlar r10da. toplamda üye olmayan varsa 70 80 tl beleş parayı alıyor hemen
İlk olarak EndoplazmikBirKulum tarafından gönderildi
ilk açıldığında 100 exen 20-40 lira aralığında değişiyordu üyelikte 100 exen veriyordu şimdi fiyat uçmuş. Şimdi de 5 exen veriyor şuanki değeri 50 lira o da güzel. Böyle giderse birkaç aya 20-30 lirayı görür. <br/><br/>100 exenin 35 lira olduğu yazıyor şimdi 1000 Lira, ben burada görmüştüm ilk. : Bitexen<br/><br/><br/>Edit: 5 exen 65 lira oldu
Şuan hediye 5 exen oldu 111 lira. anında çekim yapılıyor artık min çekim 100 liraydı
Bir yerde 7k gibi alacağım var gelse 200 eksen gömüp bekleyeceğim planı yapıyorum günden güne uçuyor <br/><br/>SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi<br/><br/>
<br/><br/>Şu an referans tan kazanmak için üyenin 100 tl yatırıp Hesap onayı mı yapması lazım yoksa onay yeterlimi bilgin varmı?
Belge onayı ve Yatırım yapılması gerekiyor. Yeni üyelerden 100 eski üyelerden 1 lira yatırım deniyor. Ancak bu doğru değil dün onaylanan hesaba bankadan 5 lira gönderdim sorunsuz çekim yaptım. Yeni üyelerin 1 lira yatırımla çekim denemesin de fayda var
Yorum