biz de hala onay bekliyoruz
Bitexen/Exencoin
Daraltma
X
-
2 haftalık beklemenin sonunda gelen maile bakın ;
Sayın .... ,
Kimlik doğrulama talebiniz maalesef olumlu sonuçlanmamıştır. Aşağıdaki açıklamayı dikkate alarak doğrulama talebinizi tekrar girebilirsiniz.
Gönderilen doküman geçerli bir doküman değil.
Not: Hesap sahipliğinizin kanıtı için, üzerinde "Bitexen hesap açılışımı onaylıyorum." ve güncel tarihi içeren bir adet kağıdı ve fotoğraflı kimliğinizi elinizde görünür ve tüm bilgileri okunaklı şekilde tutarken çekmiş olduğunuz bir selfie (özçekim) göndermeniz durumunda, hesabınızın onayı tekrar değerlendirilecektir.
Lütfen bu mesajı cevaplamayın, doğrulama taleplerinizi 'Ayarlar' sayfasından yönetebilirsiniz.Yorum
-
Hadi ya refden güzel para kazanıyordum. Gerçi bu haber exen fiyatına olumlu yansıyacaktır 3-4 kat artsada yine devam etsek ref bulma işine D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiYorum
-
GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiYorum
-
Yorum
-
Yorum
-
Yorum
-
Venus_V3_5040_2GB cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiYorum
-
çok teşekkür ederim hocam biliyorsun bazı bürolar belli zamanda geçmesi gerekiyor sanırım bitkoin harici olanlarla işlem yapmak seninde söylediğin gibi en sağlıklısıYorum
-
Venus_V3_5040_2GB cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiYorum
-
Yorum
-
2 haftalık beklemenin sonunda gelen maile bakın ;
Sayın .... ,
Kimlik doğrulama talebiniz maalesef olumlu sonuçlanmamıştır. Aşağıdaki açıklamayı dikkate alarak doğrulama talebinizi tekrar girebilirsiniz.
Gönderilen doküman geçerli bir doküman değil.
Not: Hesap sahipliğinizin kanıtı için, üzerinde "Bitexen hesap açılışımı onaylıyorum." ve güncel tarihi içeren bir adet kağıdı ve fotoğraflı kimliğinizi elinizde görünür ve tüm bilgileri okunaklı şekilde tutarken çekmiş olduğunuz bir selfie (özçekim) göndermeniz durumunda, hesabınızın onayı tekrar değerlendirilecektir.
Lütfen bu mesajı cevaplamayın, doğrulama taleplerinizi 'Ayarlar' sayfasından yönetebilirsiniz.
Neyse arkadaslar bir şey soracağım. BitExen eco ya transfer ederken ne kadar komisyon alıyor 100 TL ye ne kadar alıyor bilgisi olan varmı kısa zamanda yapan oldu mu?Yorum
Yorum