Bitexen/Exencoin

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • EndoplazmikBirKulum
    • 02 Dec 2017
    • 4983
    • Kripto Para - Airdrop

İlk olarak DayininYegeni tarafından gönderildi
    staller al staller superbetin de var
    Yeni mi gelmiş ya 1 ay önce yoktu iyi olmuş bu

Bitexenden direkt superbetine atılır o halde

İş daha da kolaylaştı

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Lecher34
      Banned
      • 15 Sep 2014
      • 973

Koinekse bakiyeyi aktardım. Mesaj geldi işlem başarılı diye hesap hareketlerinde de görülüyor fakat Koineks bakiyesi hala 0 Tl görünüyor. Bunu nasıl düzeltebilirim ya da bu xlm yi nasıl rotabete aktarabilirim yardımcı olur musunuz

Yorum

• EndoplazmikBirKulum
        • 02 Dec 2017
        • 4983
        • Kripto Para - Airdrop

İlk olarak Lecher34 tarafından gönderildi
        Koinekse bakiyeyi aktardım. Mesaj geldi işlem başarılı diye hesap hareketlerinde de görülüyor fakat Koineks bakiyesi hala 0 Tl görünüyor. Bunu nasıl düzeltebilirim ya da bu xlm yi nasıl rotabete aktarabilirim yardımcı olur musunuz
        Koinekste

Markete tıkla, sol taraftan xlm ye tıkla

Stellar sat A tıkla

Tüm stellar bakiyeni oradaki 1.3 liradan sat

Türk lirası olur

Yorum

• Lecher34
          Banned
          • 15 Sep 2014
          • 973

İlk olarak EndoplazmikBirKulum tarafından gönderildi
          Koinekste

Markete tıkla, sol taraftan xlm ye tıkla

Stellar sat A tıkla

Tüm stellar bakiyeni oradaki 1.3 liradan sat

Türk lirası olur

Şu şekilde bir hata veriyor nerede yanlış yapıyorum?
          En son Lecher34 tarafından düzenlendi; 23 - 08 - 18, 23 : 35.

Yorum

• guarani76
            • 10 May 2015
            • 1622

Kimlik ön arka

Gündüz 15 dakikada onaylandı adres bilgilerini doğru gir ben il yazmaya unutmuşum önce reddedildi yazınca hemen onaylandı

Hocam bu mesajını gördüm hemen üye oldum, belge gönderdim ve şu an hesabım onaylandı. Tüm işlemler sadece 10 dk sürdü valla helal olsun adamlara

Yorum

• Macko
              Banned
              • 05 Oct 2013
              • 895

Beyler ben biraz arastirma yaptim yuklu alim yapmayi dusunuyorum.1 yil o parayi unutacagim yukselecegini dusunuyorum exen coinin.Tek korkum turcoin gibi olmasin birde bunlar bddk onaylimi acaba.

Yorum

• EndoplazmikBirKulum
                • 02 Dec 2017
                • 4983
                • Kripto Para - Airdrop

Bitexen den gelen mailde ki linke tıklamış mıydın

Stellar koineks hesabında mı
                İlk olarak Lecher34 tarafından gönderildi
                Şu şekilde bir hata veriyor nerede yanlış yapıyorum?

En son EndoplazmikBirKulum tarafından düzenlendi; 23 - 08 - 18, 22 : 57.

Yorum

• Lecher34
                  Banned
                  • 15 Sep 2014
                  • 973

Evet tıklamıştım. Hesap hareketlerinde de başarlı görünüyor. Hatta sms dahi geldi, başarılı şekilde gerçekleşmiştir diye.

Sag tarafta görülüyormuş bakiye şimdi çözdüm. Satışın başarısız olma sebebi de tl olarak miktarı girmedigim için olmuş. Şimdi satıp tl çevirdim parayı. 30 tl tuttu. Şimdi bu bakiyeyi Rotabete aktarmak için litecoin ve etherum almam gerek. Bunlardan hangisi daha ucuz oluyor? Parayı minimun miktar da nasıl rotaya aktarabilirim?

Bu arada Koineksin al sat sayfası çok karışık geldi. İlk defa bu işlemi yapan biri olarak baya uğraştırıyor.

Edit: Koinekste bi türlü Ltc alımım gerçekleşmedi bende en son paparaya oradan da banka hesabıma çektim parayı. 29 Tl olarak
                  En son Lecher34 tarafından düzenlendi; 24 - 08 - 18, 00 : 23.

Yorum

• budela
                    • 01 Feb 2009
                    • 3650

İlk olarak Macko tarafından gönderildi
                    Beyler ben biraz arastirma yaptim yuklu alim yapmayi dusunuyorum.1 yil o parayi unutacagim yukselecegini dusunuyorum exen coinin.Tek korkum turcoin gibi olmasin birde bunlar bddk onaylimi acaba.
                    Araştırmalarini bizimle paylaşabilirsin

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• LordisBack
                      • 04 Nov 2012
                      • 1041

Neyse

Koineks varsa ikisinide xlm ye çevirip koinekse atıp paparaya çekebilirsiniz. 15 dakikada onayladılar hesabımı
                      benim hesabı 2 dakikada falan onayladılar baya şaşırtıcıydı.

Yorum

• NickNeAbi
                        • 30 Jun 2014
                        • 5199

Xml alıp Betine atayım dedim hesap onay aldığında. Betinin destek adresi veremedi, stelları borsa ismi sandı. O ara binance a döndüm. Xml adresi kopyaladım sonra betinde metin olarak tüm adreslerin olduğu yer geldi aklıma oraya bakıp kopyaladım ama olmamış.

Özetle, binance nın adrese betinin memo numarasıyla atmışım xml yi. Binance level2 ye geçmezsen ve videolu aksiyonlu ispat yapmazsan transferini unut diyor [emoji16]

Bitexen helal etmedi galiba. Uzay boşluğunda mı desem arafda mı desem gariban stellarlarım sürükleniyordur şimdi. Gardaş burası neree [emoji23]

Yorum

• YAVER55
                          • 23 Sep 2013
                          • 3223

İlk olarak NickNeAbi tarafından gönderildi
                          Xml alıp Betine atayım dedim hesap onay aldığında. Betinin destek adresi veremedi, stelları borsa ismi sandı. O ara binance a döndüm. Xml adresi kopyaladım sonra betinde metin olarak tüm adreslerin olduğu yer geldi aklıma oraya bakıp kopyaladım ama olmamış.

Özetle, binance nın adrese betinin memo numarasıyla atmışım xml yi. Binance level2 ye geçmezsen ve videolu aksiyonlu ispat yapmazsan transferini unut diyor [emoji16]

Bitexen helal etmedi galiba. Uzay boşluğunda mı desem arafda mı desem gariban stellarlarım sürükleniyordur şimdi. Gardaş burası neree [emoji23]
                          Ne uğraşıyonuz betin metin
                          Koinekse atıp Paparaya çekin
                          Ordan da ister cepbank yapin isterse 40 tlye tamamlayıp betegele atin yada 20 tl ustu kabul eden sitelere yatirin yada cepbank yapin.

Yorum

• NickNeAbi
                            • 30 Jun 2014
                            • 5199

Bitexenden betine daha kısa olur sanki. Koineks hesap onaylat masraf ver falan. Saniyelik dalgınlık işte. Yoksa en doğrusuydu.
                            İlk olarak YAVER55 tarafından gönderildi
                            Ne uğraşıyonuz betin metin
                            Koinekse atıp Paparaya çekin
                            Ordan da ister cepbank yapin isterse 40 tlye tamamlayıp betegele atin yada 20 tl ustu kabul eden sitelere yatirin yada cepbank yapin.

Yorum

• YAVER55
                              • 23 Sep 2013
                              • 3223

İlk olarak NickNeAbi tarafından gönderildi
                              Bitexenden betine daha kısa olur sanki. Koineks hesap onaylat masraf ver falan. Saniyelik dalgınlık işte. Yoksa en doğrusuydu.
                              Koineks 10 dakkada hesap onayliyor ben 35 tl olarak exeni bozdurdum
                              Paparaya 33 tl olarak cekdim 2 tl masrafı oldu [emoji16]

Yorum

• Macko
                                Banned
                                • 05 Oct 2013
                                • 895

İlk olarak budela tarafından gönderildi
                                Araştırmalarini bizimle paylaşabilirsin

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                                Eksisozlukten falan baktim 4 kisi kurmus sirketi muhendislermis adresleride mevcut sirketin kibrista degilde burda olmasida guven verici.eksi sozlukte yazmislar detayli bakabilirsin.bddk onayi varmi acaba onemli olan bu sonucta buda bankacilik islemine giriyor.

Yorum

Çalışıyor...