Üye olduğumda exen 43 liraydı. Bunlar onaylayana kadar 32 liraya düştü . Bakalım nerede yakalayacaz
Bitexen/Exencoin
Daraltma
X
-
Saadet zinciriyle alakası yok bence çok akıllıca iş yapmışlar zaten siteyi kuran kişilerin geçmişine baktım baya donanımlı kişiler Denizbank bünyesinde siber saldırı konusunda çalışma yapmış uzman kişiler adamların mantığı reklama para verip belki de yeterli kullanıcıya sahip olamayip zarar edicem ama reklama vereceğim parayı kullanıcılara dagitirsam onlar bu işi yaparlar su an her yerde YouTube da,forumlarda sosyal medyada millet deli gibi üye bulmaya çalışıyor ve şuanda 10 bin kullanıcıyı geçmişler ve 3 haftalık bir site 10 bin kullanıcı içinden 100 tane sağlam adam çıkar herhalde bu işin alım satımını yapan ki şu an bitcoin ripple yada xml alım satım geçmişlerine bakarsanız baya bı işlem yapan var gün geçtikçe hacim dahada büyüyecektir ...
GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiYorum
-
İlk olarak kurbağaşarabı tarafından gönderilditosuncuk haberlerinin ardı kesilmiyor. bir akıllı siz misiniz. al bakalım. siteye para yatır. şimdi kendini akıllı sananlar senin gibi siteye para yatırarak almaya başlar düşünce. Site alacağı zaman yükselir diyerekten. bir bakmışsın bir gün kalkınca site kapalı ne yapacaksın
Venus_V3_5040_2GB cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiYorum
-
Saadet zinciriyle alakası yok bence çok akıllıca iş yapmışlar zaten siteyi kuran kişilerin geçmişine baktım baya donanımlı kişiler Denizbank bünyesinde siber saldırı konusunda çalışma yapmış uzman kişiler adamların mantığı reklama para verip belki de yeterli kullanıcıya sahip olamayip zarar edicem ama reklama vereceğim parayı kullanıcılara dagitirsam onlar bu işi yaparlar su an her yerde YouTube da,forumlarda sosyal medyada millet deli gibi üye bulmaya çalışıyor ve şuanda 10 bin kullanıcıyı geçmişler ve 3 haftalık bir site 10 bin kullanıcı içinden 100 tane sağlam adam çıkar herhalde bu işin alım satımını yapan ki şu an bitcoin ripple yada xml alım satım geçmişlerine bakarsanız baya bı işlem yapan var gün geçtikçe hacim dahada büyüyecektir ...
-
Hocam ben daha önce de yazdım bizim okulda teknokentte şirketi öyle herkes açamaz, okumuş etmiş başarılı biri olmadan şirket sahibi olamazsın sadece parası olan cahil adamın barınabileceği bir yer değil diye. Ayrıca teknokentlerdeki şirketler arge amaçlı açıldığı için vergi konusunda da ciddi muafiyetleri var bu da masrafları azaltıp işe daha fazla yatırım yapabilmen demek. Bu adamlar burayı açtıysa mutlaka bu işle ilgili uzun araştırmalar yapıp bir sürü insanla görüşmüşlerdir boş beleş insanlar değillerdir. Bilmeyen insan herkesi banker castelli zannediyor.
-
Yorum
-
Beyler benim çok önemli bir sorum olacak; şimdi ben kendimle abim için 100er EXEN aldım belge onaylatıp bir 100 bende bir 100de onun hesabında var ancak başka yere göndermek için mesela ripple üzerinden en az 21 ripple kabul ediyor bendede 17 ripple ondada 17 ripple var ancak 21e ulaşmadığı için iki hesabında eli kolu bağlı biz bu işten nasıl çıkarız parayı ortak bir hessapta nasıl birleştiririz?Yorum
-
Beyler benim çok önemli bir sorum olacak; şimdi ben kendimle abim için 100er EXEN aldım belge onaylatıp bir 100 bende bir 100de onun hesabında var ancak başka yere göndermek için mesela ripple üzerinden en az 21 ripple kabul ediyor bendede 17 ripple ondada 17 ripple var ancak 21e ulaşmadığı için iki hesabında eli kolu bağlı biz bu işten nasıl çıkarız parayı ortak bir hessapta nasıl birleştiririz?
Neyse
Koineks varsa ikisinide xlm ye çevirip koinekse atıp paparaya çekebilirsiniz. 15 dakikada onayladılar hesabımı
Koineks yok dersen ikisinide ripple a çevir Dparadan 20 ripple bitexen hesabına at. Sonra tekrar dparaya. İki hesap içinde aynısı yapılmalı
D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiYorum
-
Aynı ipden yapmasanız iyi olurdu twitter hesaplarında bazı açıklamalar var bı konuda
Neyse
Koineks varsa ikisinide xlm ye çevirip koinekse atıp paparaya çekebilirsiniz. 15 dakikada onayladılar hesabımı
Koineks yok dersen ikisinide ripple a çevir Dparadan 20 ripple bitexen hesabına at. Sonra tekrar dparaya. İki hesap içinde aynısı yapılmalı
-
Gündüz 15 dakikada onaylandı adres bilgilerini doğru gir ben il yazmaya unutmuşum önce reddedildi yazınca hemen onaylandı
-
Beyler benim çok önemli bir sorum olacak; şimdi ben kendimle abim için 100er EXEN aldım belge onaylatıp bir 100 bende bir 100de onun hesabında var ancak başka yere göndermek için mesela ripple üzerinden en az 21 ripple kabul ediyor bendede 17 ripple ondada 17 ripple var ancak 21e ulaşmadığı için iki hesabında eli kolu bağlı biz bu işten nasıl çıkarız parayı ortak bir hessapta nasıl birleştiririz?Yorum
Yorum