btctürke paraya geçtiği saniyeden itibaren 48 saat geçmesi lazım..tam 2 gün..unutursan canlı yardım günü ve saati söylüyor.
Bitcoin --> Ecopayz
Daraltma
X
-
para yatırma işlemi ok.
bürodan para çekmek istediğimde ise
BTCturk'de bitcoin yatırma sekmesi altındaki "Aşağıdaki adrese bitcoin gönderin" dediği adresi veriyoruz değil mi büroya?Yorum
-
bir de merak ettiğim şu
btcturk'de btc 39440 TL gösteriyor
DPara,2da 40770 TL
bu fark nasıl olabiliyor ve neden?Yorum
-
şurada dursun , lazım olur.. Büyük harflerle yazdım dikkat çekmesi için müsaadenizle arkadaşlar.
İlk olarak High End tarafından gönderildi
Dparadan - PAPARA Hesabımıza çekim limiti minimum 20 tl + Yüzde 1 gibi bir komisyon
Btcturkden banka hesaplarına minimum çekim tutarı 100 TL'dir. Komisyon: 3 TL + KDV (%18) olarak 3,54 TL TOPLAM KOMİSYON
Btcturkden Papara hesabına ise en az çekim tutarı 10 TL Komisyon: %1+KDV(%18) TL TOPLAM KOMİSYONYorum
-
Kullandığın borsa btc çekme ücreti alıyordur eco ile alakalı bir durum değil. BTCTurk kullanırsan bu komisyonu ödemezsin.Yorum
-
Yorum
-
paparaya 1100 tl attım,havale ücretinden 2 lira gitti..oradan btcturke atarken %1 komisyon + kdvsinden 13 kağıt uçtu..toplamda 15 kağıt..direk btcturke eft yapsaydım 7 tl ile kurtulacakmışım..neyse öğreniyoruz..şimdi 48 saat geçmesini bekliyorum ki btc alıp ecoya atayım..oradan da bs10 %50 bonusa...
arkadaş para oradan oraya zıplıyor,yoruluyordur valla..
mr.june her adımda üşenmeden yardımcı olduğun için çok teşekkür ederim..bol şanslar dilerim.Yorum
-
Yorum
-
MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiYorum
-
MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiYorum
Yorum