papara hesabı açtım da onaylatmak için bilgilerimi girdim, kimlik bilgilerine ulaşılamadı diye hata veriyor halbuki hepsini doğru girdim. Ne yapmam gerek sitede iletişim bölümü de yok.
Bitcoin --> Ecopayz
Daraltma
X
-
-
Adıma hesap açılmış papara ile . Nisan ayında paparadan paraya transfer yapılmış . Bu nasıl oluyor ki.Yorum
-
Lenovo P2a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiYorum
-
Aradım hesap açacaktım. 0850 numarayı aradım anlattı Nisan'da kapattık hesabı bununla ilgili güvenlik birimi kayıt oluşturunca ben arar sizi dedi kadın . Detaylı bilgi verecekmiş arayan. Kişisel yatırım yapılmamıştır hesaba sadece papara dan transfer yapılmıştır bu sebeple geç farkedilmiş bir olay filan dedi.GM 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiYorum
-
aynı anda dan kastım en başta bir işlem sonra diğer işlem yapamıyormuyum ben öyle yaptım sorun oldu betticktek engelledi ilk onlara 0.03 btc lik işlem yaptım işlem devam ederken başka adrese tempoya para yatırdım tempodaki geçti bettickte taki geçmedi sornada siz başka yere yatırmışsınız die engellediler canlıdan ve sitedenYorum
-
iki işlemde gerçekleşti zaten tempoya ikinci işlemi yapmıştım o geçti ticktet a ilk işlemi yapmıştım ona 1.5 saat geçmedi ondan sonra canlı yardıma bağlandım siz farklı yere yatırmışsınız dedi engellediler ondan sonra halbuki ben farklı iki adrese yolladım ama arada çok zaman yoktu ilk işlemi yaptım sonra diğerini yaptım onla mı alakalı sorun oldu kiYorum
Yorum