Bitcoin --> Ecopayz
Daraltma
X
-
-
-
Btcturk'e ilk kez tl yatırdıysan, 48 saat boyunca herhangi bir yere bitcoin gönderemiyorsun. Benim tavsiyem papara ile sembolik bir 12 13 tl yatırın, ondan sonra 48 saat geçmesini bekleyin. 48 saat sonra hesabınız her işleme hazır hale gelicek.Yorum
-
Aynen dediğin gibi sembolik bir miktar yatırmıştım dün sanırım pazar gece aktif olur depozit eziyetinden kurtuluruzYorum
-
Havale ile yatırırsan her saat/dakika yatırılır. (paparada birçok banka olduğu için havale yapabilirsin. Hatta ATM'den de yatırılabildiği için sorun olmaz) 15 dakika içinde hesabına yansır. Yalnız açıklama bölümüne papara hesap numaranı yazmayı unutma, yoksa geri iade olur yatırımın...Yorum
-
Ulen yanlış bir işlem yaptık haftada 1 kez small withdraw diye birşey varmış. Bekle şimdi 1 hafta..Ne saçma birşeymiş bu bitfinexYorum
-
Btctürkten litecoin ile çekim yapicaktim bir büroya şu uyarı geldi.
"Litecoin çekmek için, ilk TL yatırma veya çekme işleminiz üzerinden 48 saat geçmesi gerekmektedir."
Bu sadece litecoine ait bir kural mı yoksa bitcoin çekim kuralı da böyle mi bilen var mı arkadaşlar ?Yorum
-
arkadaşlar ilk paranızı attıktan sonra 48 saat hiçbir işlem yapmayın. parayı ecopayze aktaracagınız zaman alın bitcoini . neden derseniz , bitcoin çok oynak , benim aldıgım bitcoin 1 günde % 10 yükseldi, aynı şekilde aldığınız bitcoin %10-20 düşebilir. kısaca ilk para yatırmanızı yapın ve 48 saat bekleyin. daha sonra bitcoin alır almaz , ecopayz' e aktarımı yapınki kurdaki azalış riskinden kurtulunYorum
Yorum