Bitcoin --> Ecopayz
Daraltma
X
-
Deneme yaptım bakalım ne kadar sürecek.
Edit: Bitfinex'te yollandı diye yazdı ama ecoya birşey gelmedi.
hayda yine processing yazıyor.En son tutmasadaoynar tarafından düzenlendi; 21 - 07 - 18, 20 : 56.Yorum
-
Paribu-Koineks gibi sitelerden Jeton Cüzdan'a aktarım konusunda sorun oluyor mu hiç?
Ve ortalama ne kadar sürede madenciler işleyip Jeton hesabına düşüyor para acaba?
Paribu-Binance arası aktarımlar yaptığı dönem yaklaşık yarım saat içinde okeylenirdi transfer.
Sanırım şu an en garanti yatırım şekli bu.Yorum
-
Yorum
-
Tamam yatırma olayını çözdük ama çekme işine kesin bir çözüm yok halen. Eco dan BTC olarak çekemiyoruz. Bu durumda BTC ile direk çekime izin veren bir kaç büroya mı bağlı kalacağız? Örneğin marathonbette para çekimi olarak yanlızca ECO var. Mecbur ecoya çekicez de oradan nasıl çekicez daha sonra?Yorum
-
Tamam yatırma olayını çözdük ama çekme işine kesin bir çözüm yok halen. Eco dan BTC olarak çekemiyoruz. Bu durumda BTC ile direk çekime izin veren bir kaç büroya mı bağlı kalacağız? Örneğin marathonbette para çekimi olarak yanlızca ECO var. Mecbur ecoya çekicez de oradan nasıl çekicez daha sonra?Yorum
-
-
Yorum
-
cepbank limitlerini 29 temmuza kadar doldurdğum için mecbur kaldım btcturk e onda da 48 saat geçmesi gerekiyor sanırım bu kesin süre midir? kimliği yolladım o zaman şimdi selfie yi de çekeyim adres belgesini de yollayayımYorum
Yorum