faydalı konu olmuş. merak ettiğim birşey var şimdi ecopayzda geri sayım süres ivar 15 dakika sanırım. o süre niçin?
Bitcoin --> Ecopayz
Daraltma
X
-
15 dk içerisinde btc gönderimini yapmazsan otomatik olarak geçmez tekrar yeni bir gönderim adresi almalısın
genelde mobil cüzdan ile işlem yaptığında otomatik onaylanır fakat btc türk gibi borsalardan btc gönderirken işlemler manuel onaylandığı için sorunlar çıkabiliyor mesela sen btc türkten direkt ecopayzin verdiği adrese yolluyorsun 14 dakka kala işlemi btc türke bildirdin onlar işlemi 16-17dk sonra onaylarlarsa artık senin btc yatırımın 1-2 gün sonra geçer o yüzden btc yatırımı yaparken dikkat edin coinify gibi sistem kullanan alıcılarda sıkıntı pek olmaz çünkü orada 1 saat ile 24 saat arası zaman verdiği oluyorYorum
-
15 dk içerisinde btc gönderimini yapmazsan otomatik olarak geçmez tekrar yeni bir gönderim adresi almalısın
genelde mobil cüzdan ile işlem yaptığında otomatik onaylanır fakat btc türk gibi borsalardan btc gönderirken işlemler manuel onaylandığı için sorunlar çıkabiliyor mesela sen btc türkten direkt ecopayzin verdiği adrese yolluyorsun 14 dakka kala işlemi btc türke bildirdin onlar işlemi 16-17dk sonra onaylarlarsa artık senin btc yatırımın 1-2 gün sonra geçer o yüzden btc yatırımı yaparken dikkat edin coinify gibi sistem kullanan alıcılarda sıkıntı pek olmaz çünkü orada 1 saat ile 24 saat arası zaman verdiği oluyor
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiYorum
-
-
Yorum
-
Yorum
-
hocam ben o surenin kur için olduğunu sanıyordum. yani o süre içinde transfer olmazsa parayı yeni kur üzerinden gönderiyor. böyle birşey var mıdır? yoksa ben mi yanılıyorum. eco da hiç o süreyi aşmadım ama youwin e deposti yaparken bir kere o sureyi aşmıştım. 200 lira olarak gönderdiğim para 196 lira olarak hesaba geçmişti.Yorum
-
hocam ben o surenin kur için olduğunu sanıyordum. yani o süre içinde transfer olmazsa parayı yeni kur üzerinden gönderiyor. böyle birşey var mıdır? yoksa ben mi yanılıyorum. eco da hiç o süreyi aşmadım ama youwin e deposti yaparken bir kere o sureyi aşmıştım. 200 lira olarak gönderdiğim para 196 lira olarak hesaba geçmişti.Yorum
-
Düşük miktar yatırdığın için masraf göze batıyor hocam, 1000 lira da 10.000 lira da yatırsan masraf aşağı yukarı aynı oluyor.Yorum
-
Yorum
-
ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiYorum
-
Hiç farketmez hocam. Herhangi bir borsadan yollayabilirsin . Tek sıkıntı econun sana verdiği link 15 dakka kuru sabitliyor.Paribunun gönderim hızı yavaştı eskiden. Şuan nasıl pek bilmiyorum. 20 dakkada falan yolluyorsa kur sabitlemeyi kaçırırsın. 500 attın diyelim . 500.50 de geçebilir. 499.50 de kurun durumuna göre.Yorum
Yorum