Pi coin

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • fanimadida
    • 04 Feb 2007
    • 287

Pi coin

Elinde cüzdana geçmiş, kilitsiz yani availble durumda olan pi coini olan varsa tanesi 23 liradan satın alıyorum bilginize. Nedir o diye soranlar olacaktır, bundan 5 sene kadar önce bir uygulama çıkmıştı pi network adında. Ücretsiz telefonunuza yükleyip günde 1 kere tıklıyorsunuz, 24 saat boyunca size pi veriyor. İlk başlarda saatlik kazım hızı çok yüksekti, şimdi baya bi düştü, az veriyor yani.

Zamanında Kim kime bedava para verir gibi saçmasapan bahanelerle bazı arkadaşlar yüklememişti, işin içinde dolandırıcılık vs olduğunu düşünenler de vardı. Henüz borsalarda listelenme olmamasına rağmen Asya'da bazı ülkelerde alışverişlerde kullanılıyor.

Eğer elinde olup da satmak isteyen varsa tanesini 23 liradan alabilirim, bilginiz olsun.
  • arduaz
    • 06 Jul 2006
    • 9425

Pi coin diye arama yaptım bir çok pi con çıktı gibi
    bahsettiğiniz coin in satıldığı bir platform yok mu.
    yada
    Hangi coin bu tam olarak
    Bir link falan bırakabilirsiniz hocam

Yorum

• fanimadida
      fanimadida yorum yaptı
      Yorum düzenleme
      App store ve play store da pi network adıyla geçer. 100 milyon indirmesi var. Üye olurken referans koduna fanimadida1903 yazarsanız eğer siz kazdikca ben de kazanırım.

Bu uygulama telefonun işlemci gücünü veya bataryasını kullanmıyor. Sadece günlük 1 kere tıklıyorsunuz, tiklarken internete bağlı olmanız lazım, onun dışında tıkladıktan sonra 24 saat telefonu da kapatabilirsiniz. Şu an saatlik çok az veriyor, ama hiç yoktan iyidir tabii, 5 sene önce çok veriyordu.

Henüz açık ağa geçmedi, 3 ay içinde açık geçilecek. Bazı borsalar huobi vs önden listeledi ama sadece satın alabiliyorsunuz, çekim yapamıyorsunuz. Tanesi 30-50 dolar arasında ama dediğim gibi o borsalara pi aktaramaz, pi cekemezsiniz. "İou" yani I Own You dedikleri sana borçluyum dedikleri bir sistemle listelediler. Onun da fiyat olarak bir geçerliliği yok, 1 pi için 50 dolar çok büyük para çünkü.
  • m3hm3tbjk
    • 28 Oct 2011
    • 4857

3700 kusur tane var şu an cüzdanımda zamanında kilitte yapmıştım , sanırım şu an 2200 ye yakın transfere açık pi var emin değilim ama 3 farklı alan var unverified , transfer ve migrated şeklinde.
    Zaman zaman okuyorum yorumları bazı sitelerdeki haberleri denk geldiğimde , 2025 te borsaya açılacak sanırım ama net değil hala , hocam sen satışını yapmak için mi yoksa alışveriş veya kullanım amaçlı mı topluyosun.

Yorum

• fanimadida
      • 04 Feb 2007
      • 287

Ben toplayıp üzerine ufak bir kâr koyup yurtdışına satıyorum.

Yorum

• altaylisedo
        • 30 Aug 2023
        • 260

https://www.coingecko.com/tr/coins/pi-network/usd

Yorum

• galatasaray147
          • 04 May 2012
          • 3469

Zamanında bende ugrasmistim bunla 1250 tane var bende ama bozdurulmuyor ,size nasıl yolluyacagiz normal kripto transferi gibimi
          Üstteki posta baktımda 50 dolar civarı görünüyor değeri ,siz 23 liradan topluyorsunuz biraz insafsızca degilmi

Yorum

• m3hm3tbjk
            • 28 Oct 2011
            • 4857

50 dolar seviyesinde listeleniyor şu an ama satışı yok diye biliyorum açık ağa geçmediği için kesin bilgi sahibi değilim ben başlığı açan arkadaş hakim bu konuya daha sağlıklı açıklama yapar kendisi sanırım.

Yorum

• fanimadida
              • 04 Feb 2007
              • 287

Yukarıda da yazdım, 50 dolar hikaye. O 50 dolar yazan borsaya 1 adet bile pi aktarıp satabilirseniz eğer, ben size 50 dolar hediye ederim. Borsa orada diyor ki, "eğer ileride kullanmak için pi istiyorsan gel ben sana 50 dolardan satayım, ama açık ağa geçince sana bu fiyattan pi veririm" diyor.

Yoksa hayatın doğal akışına aykırı yani, 50 dolar değeri olan şeyi 23 liraya alabilir misiniz?

Yorum

• m3hm3tbjk
                • 28 Oct 2011
                • 4857

Eğer para ve pi lerin transferinde bir sorun yaşanmayacağının güvencesini verebilirsen hocam deneme amaçlı ufak bi miktar satış gerçekleştirebiliriz sonrasında tamamını da verebilirim şu aralar sıkışık oldğum için .

Yorum

• galatasaray147
                  galatasaray147 yorum yaptı
                  Yorum düzenleme
                  Aynen katılıyorum sana hocam ,aynı yolla bende deneyebilriim
              • fanimadida
                • 04 Feb 2007
                • 287

Mesaj attım size. Ben bugüne dek 20.000 den fazla pi aldim. Zaten önden ibana ödeme yaparak satın alıyorum. Hiçbir sorun olmaz, yeter ki birbirimize karşı dürüst olalım.

Yorum

• galatasaray147
                  galatasaray147 yorum yaptı
                  Yorum düzenleme
                  İbansa kalsın hocam ,trx yollarsan bana bende sana yollayabiliyim başka türlü basım agrisin istemem
              • firatfirat
                • 07 Sep 2011
                • 3365

Başlığı açan arkadaşla daha önce ufak bir alışverişimiz olmuştu. Güven anlamında bir problem olacağını sanmıyorum.
                kaliteli bir arkadaşımız.
                Ama ticarette sünnet olan karşılıklı güvendir

Yorum

• fanimadida
                  fanimadida yorum yaptı
                  Yorum düzenleme
                  Hatırlayamadım ama Eyvallah üstadım, teşekkür ederim
              • bobo_batu
                • 30 Jul 2011
                • 863

Kimlik doğrulamayı çok uzun süredir yapamadım kotaya ulaşıldı uyarısı verip duruyor epey de vardı bunun bir yolu var mı?

Yorum

• fanimadida
                  • 04 Feb 2007
                  • 287

İlk olarak bobo_batu tarafından gönderildi
                  Kimlik doğrulamayı çok uzun süredir yapamadım kotaya ulaşıldı uyarısı verip duruyor epey de vardı bunun bir yolu var mı?
                  Kyc hakkı henüz size gelmemiş, zamanla herkese gelecek. Bir hafta 10 günde bi kontrol ediniz.

Yorum

• bobo_batu
                    bobo_batu yorum yaptı
                    Yorum düzenleme
                    Kimlik doğrulama kısmı aktif olmuş yıllar sonra, yarın yapacağım aktarılabilir 3000 civarı var haberleşiriz hocam
                • m3hm3tbjk
                  • 28 Oct 2011
                  • 4857

Arkadaşla deneme amaçlı alışverişi yaptım sorunsuz bir şekilde . İlgi- Bilgi

Yorum

• fanimadida
                    fanimadida yorum yaptı
                    Yorum düzenleme
                    Eyvallah dostum, teşekkürler
                • eaglea
                  • 31 Oct 2017
                  • 1907
                  • Tavla

Büyük bir kumar bu piyasaya çıkmamış ürünü satın almak ki suan 1775 tl yazıyor ama 50 kuruş da olabilir

Yorum

Çalışıyor...