Fastex Virtual ve Physical card

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • Pr3on
    • 08 Feb 2020
    • 1123
    • Futbol - Sinema - Gezi
    • Profesör

Fastex Virtual ve Physical card

Arkadaşlar bu kartları kullanan var mı ? Fastex exchange borsasında iki çeşit halinde talep edebilirsiniz deniyor. Anladığım kadarıyla Virtual aylık 10 bin dolar kullanım ücreti olmadan pnysical card için de aylık 100 bin Euro limite kadar aylık 1 Euro kesinti karşılığı para çekilebiliyor.
    Bir ara bets10 un transfercard dı yanılmıyorsam benzer uygulaması vardı öğrenmek istediğim fastex card kullanışlı mı değil mi işlemlerde sıkıntı oluyor mu ATM lerden çekim de bir sıkıntı oluyorr mu bu konudan bilgisi olan baştan sona kadar süreç nasıl işliyor kartı kullanan veya bilgisi olan var mı. ?

​​​
  • ForeverYoung
    • 20 Jun 2020
    • 7042

Bir çok firmada olduğu gibi (Örnek PEP) Hesabınızdaki parayı nakit çekme ve alışverişte kullanmayı sağlayan kart türleri. Hemen hemen tüm elektronik para hizmeti veren firmalarda var. Kullanıştan kastınız eğer komisyon oranlarıysa ilgili firmada yeterli bilgi vardır diye düşünüyorum. Genel işlevi aynı bahsettiğim gibi

Yorum

• airlove
      • 09 Jan 2017
      • 1521

Ne için lazımdı birde aylık ortalama hacim ne olur

Yorum

• Pr3on
        Pr3on yorum yaptı
        Yorum düzenleme
        Banka çekimlerine alternatif ve maksimum güvenlik. Hacimli çekimlerde kullanışlı olabilir diye düşünmüştüm. Fastex borsaya çek oradan kartı kullanarak bakiyeni dolar, Euro olarak ATM den çek. mantıklı geliyor bana.
    • tractatus
      • 18 Sep 2006
      • 3100

aslında mantıklı görünüyor, hiç tr de banka hesaplarına bulaşmadan direkt atm den döviz çekime imkan verir. işlem başı %2 komisyon ve atm ye bağlı olarak da ek banka komisyonu gelebilir. yüklü bir kazandı parça parça risksiz bir şekilde çekmek için ideal, %5 falan kayıp olur gibi.

Yorum

Çalışıyor...