Merhaba sevgili forum üyeleri ve coin uzmanları
Meme coinlere yatırım yapmak istiyorum hangilerini tavsiye edersiniz ?
Tersanede güvenlik işcisiyim çok param yok solana almıştım ondan biraz gelir sağladım.
Phantom wallet kurdum solana agında işlem ücretleri az oldugu için daha uygun oldugunu düşünüyorum. başka cüzdan tavsiye ederseniz onuda değerlendirebilirim.
cüzdanıma ilk etapta 100 solana yükleyeceğim ve bunun 60% mem coinlere dagıtmak istiyorum. (6 tane mem coin düşünüyorum)
Solana dışında aklımdan geçenler Smog ve Jupiter var bunlar airdrop yapacaklarmış, araştırmaya devam ediyorum sizden gelecek önerileri değerlendireceğim.
İhtiyaç olmadıkça 5X yapana kadar bozdurmak istemiyorum.
Ben 2X den daha yukarı çıkamadım, sizce 5X mümkünmü?
Cevaplarinızı bekliyorum, coinleri aldıkca screen paylaşırım.
Meme coinlere yatırım yapmak istiyorum hangilerini tavsiye edersiniz ?
Tersanede güvenlik işcisiyim çok param yok solana almıştım ondan biraz gelir sağladım.
Phantom wallet kurdum solana agında işlem ücretleri az oldugu için daha uygun oldugunu düşünüyorum. başka cüzdan tavsiye ederseniz onuda değerlendirebilirim.
cüzdanıma ilk etapta 100 solana yükleyeceğim ve bunun 60% mem coinlere dagıtmak istiyorum. (6 tane mem coin düşünüyorum)
Solana dışında aklımdan geçenler Smog ve Jupiter var bunlar airdrop yapacaklarmış, araştırmaya devam ediyorum sizden gelecek önerileri değerlendireceğim.
İhtiyaç olmadıkça 5X yapana kadar bozdurmak istemiyorum.
Ben 2X den daha yukarı çıkamadım, sizce 5X mümkünmü?
Cevaplarinızı bekliyorum, coinleri aldıkca screen paylaşırım.
Yorum