yeşilli borsadan kripto çekim yapamadım desteğe mail attım selfie belge.. kısacası merdiven altı büro gibi bir sürü belge istedi. istenen oldu mu acaba ?
borsadan selfie isteği
Daraltma
X
-
-
Yeşilli borsa hangisi bilmiyorum ama Btcturk benden 1 yıl kadar önce öyle belgeler istediki istesem bile göndermem mümkün değildi. Yollamadım. Hesaba cyrpto yatırılıyor, alış-satış yapılıyor, bankaya çekim yapılıyor ama crypto çekilmiyor. Öylece bıraktım. Bürolardan çekim yapıp, bozdurup bankaya çekmek için kullanıyorum hesabı.Yorum
-
Dün rotadan kazandığım ödül paribuda rehin kaldı. geceden beri uğraşıyorum eski kullandığım cihazlara kadar marka model istedi. telefonl arayıp bir sürü soru sordular.
hesapta hiç bir işlem yaptırmıyor kitli. Şuan email atıp duruyorlar bir sürü belge talep ettiler istedikleri belgeleride mecburen gönderdim.
ha belgelerimde onaylıydı.
işlem yapacaklar ona göre hareket etsinYorum
-
Dün rotadan kazandığım ödül paribuda rehin kaldı. geceden beri uğraşıyorum eski kullandığım cihazlara kadar marka model istedi. telefonl arayıp bir sürü soru sordular.
hesapta hiç bir işlem yaptırmıyor kitli. Şuan email atıp duruyorlar bir sürü belge talep ettiler istedikleri belgeleride mecburen gönderdim.
ha belgelerimde onaylıydı.
işlem yapacaklar ona göre hareket etsin
M2007J20CG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
istenenler
ilgili konuda yardımcı olabilmemiz için aşağıdaki belgeleri bu e-postayı yanıtlayarak iletmenizi rica ederiz.
- Nüfus cüzdanınızın veya yeni kimlik kartınızın ön yüzünü, tarih ve Paribu yazılı bir kâğıt ile birlikte elinizde tuttuğunuz selfie fotoğrafınız,
- E-devlet üzerinden alınmış Paribu Teknoloji A.Ş. ye ibraz edilmek üzere yerleşim yeri belgesi(İkametgah),
- Paribu'ya TL yatırma veya çekme işleminize ait banka dekontu.Yorum
-
-
istenenler
ilgili konuda yardımcı olabilmemiz için aşağıdaki belgeleri bu e-postayı yanıtlayarak iletmenizi rica ederiz.
- Nüfus cüzdanınızın veya yeni kimlik kartınızın ön yüzünü, tarih ve Paribu yazılı bir kâğıt ile birlikte elinizde tuttuğunuz selfie fotoğrafınız,
- E-devlet üzerinden alınmış Paribu Teknoloji A.Ş. ye ibraz edilmek üzere yerleşim yeri belgesi(İkametgah),
- Paribu'ya TL yatırma veya çekme işleminize ait banka dekontu.Yorum
-
Btc den gate ye bi miktar tron atin ordan siteye atarsiniz 1 dk dan kisa suruyo, gate alt ust limit yok yatir cek tron da, sonra btc ye cekersiniz
Paribu ya gelince benide kitlediler hemde 3 kurus icin mail de otomatik cevap verip durmayin dedim aradilar acin hesabi parayi cekicem dedim acildi korktular galibaYorum
Yorum